Bjerke 15.10.08
Bjerke 15.10.08 Foto: hesteguiden.com

Storutbetaling på gang i V75?

Ja, selv med to folkebankere i boet, tror vi de som prikker 7 rette får rikelig betalt, all den tid spillenøttene står i kø i de øvrige løpene!

Kommersielt

Klikk her for å se våre V75-forslag.

Tradisjonsrike Ole Uttisruds Minneløp for kaldblodshester tett oppunder eliten, samt løpet til minne om Per Rakkestad, hvor en rekke flotte varmblodhester setter hverandre i stevne på en kjapp sprint er hovedoppslagene denne lørdagen, når V75-sirkuset har forflyttet seg til Momarken i Østfold.

Dersom du er alene om å ha 7 rette, vinner du 46 millioner!

Vi finner ingen grunn til å gardere de to store favorittene i dagens V75-spill, og normalt er det ingen som rører verken 7 Neslands Loke i den andre avdelingen eller 10 Classic Tile i V75-6. Det er vanskelig nok som det er ellers i dagens rebus, og når vi mener at forutsetningene er helt optimale for dem begge er saken grei.

Førstnevnte har vært eventyrlig god i en lang periode for dyktige Kåre Refsland, og dersom den seiersvante Moe Odin-sønnen ikke skal bokføre årets sjette triumf må 6-åringen slå på en heidundrende galopp. Sistnevnte ble som vi varslet litt for pigg bak bilen i den siste starten, og galoppen kom som brev på posten. Avslutningen til sølv på sterke 13.4 var det dog virkelig klasse over, og på dagens distanse tror vi ingen klarer å stå i mot den ursterke Enjoy Lavec-sønnen til slutt, fra et spor som er helt optimalt for 5-åringen.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

To heftige sprintløp
I hhv V75-3 og V75-5 ser vi frem til to flotte oppgjør, hvor det trolig blir fart over forestillingene. I den tredje avdelingen syntes vi 1 Millbank blir klart overspilt med sine 67 %, og vi tror Super News-sønnen kommer til kort, på en arena som trolig ikke er den optimale for Super News-sønnen (sliter til tider med aksjonen, og det er et langt oppløp på Momarken...), mot klart skjerpet motstand. 4 Ohio Launcher vant som vår banker sist, og dersom Gallant Baron-sønnen er på skuddhold ut i oppløpet, tror vi den kapable krabaten gjentar den bedriften. Se også litt opp for 11 Hot Broline, som kan trekke fordel av overpace, og Horpestad-traveren er således alt for lite spilt med sine 4 %!

I den femte avdelingen pådrar 8 Philhalldelphia seg et tungt favorittstempel etter å ha imponert på Sørlandet med en enkel sprinttriumf på fine 15.0 i den siste starten, men fra dette sporet mot en rekke habile sprintere tror vi ikke det er snakk om noen enkel match. En hest som 9 Macho kan virkelig flytte på beina, og Gill`s Victory-sønnen skal regnes tidlig fra et perfekt smygspor. Spennende skal det bli å se hva 4 Hudson Broline kan utrette på en sprint, og Pine Chip-sønnen som innehar enorme fartsressurser får en plass på det tre største forslagene.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Tre vidåpne
I de tre øvrige avdelingene er det neimen ikke lett å plukke vinnerne, og det anbefales å gardere så langt lommeboken rekker. I et løp for varmblodshester i relativt lavt grunnlag i innledningen er ikke kvaliteten mye å rope hurra for, men vi håper å ha plukket vinneren på våre syv utvalgte. 2 Lady`s Bugi Li er klart bedre enn raden, og Soir Des Tibur-datteren virker litt bortglemt som en foreløpig 10-prosenter.

Et ruglete kaldblodsløp venter oss i V75-4, men vi tror fort duoen 1 Gylden Trolla og 2 Juni Britt kan bli vonde å fange fra strek. Førstnevnte innehar flott kapasitet, og Kal Luis-datteren gjør nå sin debut for dyktige Odd A. Sagholen. Sistnevnte har varslet form nå på slutten, og når champion Høitomt setter seg opp bak Vital Pil-datteren dreier det seg naturlig nok om en topp vinnersjanse.

Det kan fort smelle også i finalen, der en rekke gode kaldblodshester setter hverandre i stevne. Favorittene står litt kinkig til, og en spennende outsiderduo finner vi i form av 1 Skogbryn Svarten og 9 Horgen Faks. Førstnevnte står nydelig inne i løpet, og Alm Svarten-sønnen pleier å bite godt i fra seg etter litt pause. Sistnevnte er håpløst usikker, men vi går og venter på at den kapable Jærvsøfaks-sønnen skal få full klaff.

Ekspertforslag
Til V75-løpene på Momarken har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 126, 378, 756 og 1512 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

I tillegg har vi satt opp et Dagens Dobbel-forslag på 100 kroner, hvor vi spiller to outsidere i DD-2, og det spillet kan du kjøpe her .

Kjøp en bong og se V75-løpene på NRK2 kl. 18.00-18.45 på lørdag!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus