Strømsgodset  har bare vunnet én bortekamp i serien denne sesongen.
Strømsgodset  har bare vunnet én bortekamp i serien denne sesongen. Foto: Erlend Aas (NTB scanpix)

Strømsgodset sliter på bortebane

Og i dag møter klubben et lag som ennå ikke har tapt hjemme.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill onsdag:
Tipping:  Flere tippeligalag i fare
French Open: Varsler Nadal-bombe i kvartfinalen
Galopp V4/V5:  Ny kjempegevinst?
V5 Danmark:  Lunden byr på Easy

Onsdagens oddsprogram er av det flotte slaget, og vi kan blant annet spille på en rekke kamper fra cupens tredje runde, kvartfinaler i French Open, diverse landskamper og første match i NHL-finalen.

Vi startet dagen med en  en bombe av et tips i French Open  og fortsetter med et cupspill her.

Spilleforslag 1 onsdag (spillestopp kl 17.55):
Tromsdalen - Strømsgodset Handikap fulltid 1-0 2,40 3,85 2,00

3. runde i cupen er selvsagt den store godbiten på onsdagens langoddsprogram fra Norsk Tipping og gledelig nok har Norsk Tipping gjort det mulig å spille singel på flere av handicapalternativene.

Vi prøver oss på noen friske handicapspill i dag, og etter søndagens strålende suksess med Tromsdalen hjemme mot Mjøndalen til herlige 3,30 i odds, satser vi på at Tromsdalen påny skaper trøbbel for et lag fra Buskerud.

Vi varslet veldig for at Tromsdalen er et meget godt hjemmelag i vårt oddstips søndag, og laget sviktet oss ikke. 3-1-seieren over topplaget Mjøndalen førte til at nordlendingene fikk en luke ned til Bryne på den øverste nedrykksplassen. Tromsdalen har flotte 4-2-0 på hjemmebane denne sesongen,

Strømsgodset har ikke spilt opp mot sitt beste i det siste, og det er bare blitt ett poeng på de to siste kampene. Spesielt på bortebane har det vært litt tilbake til gamle synder denne sesongen, og 1-2-2 er svake tall. I forrige cuprunde måtte laget ha ekstraomganger mot 2. divisjonslaget Ørn-Horten for å ta seg videre.

Jørgen Horn er tilbake i troppen etter skadeavbrekket. Thomas Sørum er ute, mens Adam Larsen Kwarasey er opptatt med VM.

Tromsdalen er i knallform på eget gress. Godset har altså kun vunnet én av fem bortekamper denne sesongen, og når oddsen for at Tromsdalen holder Godset til minst uavgjort ved ordinær tid er spreke 2,40, slår vi til.

Tromsdalen gis altså 1-0 ledelse fra start i dette spillet, og spillet går inn dersom det står hjemmeseier eller uavgjort etter ordinær tid.

I boksen under kan du spille på Tromsdalen (innsatsen styrer du selv).
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus