*Nettavisen* Sportspill.

Stuttgart har fått tilbake troen

Stuttgart slo tilbake med en 4-1-seier over Freiburg forrige runde. Foto: Thomas Kienzle (Afp)

Etter en forferdelig sesongstart, har Stuttgart fått en enorm oppsving med et trenerbytte.

06.12.14 08:21

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Oddstips skiskyting: Ole Einar stadig blant de beste
Oddstips 2: - Rennes er ustoppelige
Langskudd: Arsenal må passe seg
Tippekupongen:
Ikke stol på disse storlagene

For å få daglige oppdateringer om det som rører seg på odds- og travfronten, kan Sportspills Facebook-side være akkurat det du trenger!

Denne lørdagens oddsprogram er det bare å glede seg over, her finnes storkamper fra hele fotball-Europa pluss mange spennende dueller fra de forskjellige vintersportsøvelser.

Dagens single
Stuttgart - Schalke 04, H 2,05

HTML EMBED

Dagens single

Stuttgart – Schalke 04 H
HTML EMBED

Huub Stevens er mannen som for andre gang i år er hentet inn for å redde stumpene i Stuttgart. Hans første kamp endte med en meget solid 4-1-seier borte mot Freiburg og det er tydelig at de trives med nederlendene ved roret.

Det betyr at hjemmelaget har begynt klatringen og de fleste er enige om at de er bedre enn å ligge på nedrykksplass. Spesielt på hjemmebane har de mye å gå på, og 1-1-4 er en horribel hjemmestatistikk de må gjøre noe med så fort som mulig.

På skadelisten finner vi Ibisevic og vår egen Moa, sammen med Niedermeier. Men med Harniks to scoringer mot Freiburg sist, virker det som Stevens har et klart førstevalg på spissplass uansett.

Skjebnekamp for Schalke
Selv om gjestene har mye å spille for i ligasammenheng, har de enda mer i midtukens Champions League-kamp - selv med seier borte mot Maribor, et lag de slet mot i hjemmekampen, er de ikke garantert avansement, og derfor må de satse alt på den kommende kampen.

Lite hjelper det at Schalke er ligaens desidert dårligste bortelag med kun tre poeng og én seier på seks kamper.

Skadesituasjonen er også marerittlignende; Farfán, Kolasinac, Giefer, Draxler, Goretxka, Obasi, Matip, Boateng og Sam er alle skadet. I tillegg er Höger suspendert.

Med oppturen til Stuttgart i mente og Schalkes skjebnekamp i uken som kommer, fremstår 2,05 på hjemmeseier som et meget solid spill denne lørdagen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.