Foto: hesteguiden.com

Sukkersøt sak ordner nye gevinster?

Nettavisen spilte inn 21 150 kroner på sine foreslåtte spill på Biri på lørdag, og i kveld er det nye sjanser på Drammen travbane.

Kommersielt

Klikk her for å se våre V5B-forslag.

Vår banker for dagen vant fem løp i fjor, og imponerte ved flere anledninger. Nå er storformen i anmarsj, og vi tror bestemt at 5 Sugar W. i finalen viser motstanderne bakskoene på oppløpet i Drammen i kveld. Niåringen vokser hele tiden med oppgavene, og i dag tar han sin første årsseier som et foreløpig fjerdevalg i spillet!

Siden treneren Gunnar Austevoll er opptatt med å kjøre Trollgutt i Paris, har Andre H. Stensen fått sjansen som kusk. Biri-kusken har vunnet med hesten tidligere, og konkurransen er ikke avskrekkende i dag. Verst imot er 7 Pappniak Laday, men nest ytterste spor bak bilen kombinert med løpspause gjør at vi ikke kan tro at han skal slå vårt bankertips.

To hester gjør opp
I første avdeling tror vi det munner ut i en duell mellom 2 Prins Marius og 3 Linnelden. Førstnevnte satt stengt med mye krefter på lager sist i et løp som Frigg Elden vant foran Trollgutt, og "Prinsen" har samlet opp til en seier nå. Sistnevnte slo Laumb-vinneren Amor EVen sist, og viste solid form. Dette var hans første seier siden desember 2008, og unggutten Ole Johan Østre får sjansen i sulkyen nå siden Sagholen befinner seg i Frankrike.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Tre åpne løp
Flere gamle, men noen fortsatt gode hester er samlet i den andre avdelingen, og fra innersporet tror vi mye på 1 Kansas Speed. Han er nærmest garantert en fin reise fra denne utgangsposisjonen, og formen later til å være bra. 11 Brown Sugar Lady er milevis bedre enn raden, og kommer hun rett inn i leken har hun sjansen.

6 Mach Three er variabel, men Svensken er bra på sitt beste. 5 Global Jinx står bra til, og Geir Vegard Gundersen får sjansen i sulkyen denne gangen. 7 Lamborghini BS er mer enn god nok. Trener bra, men har trukket et leit startspor.

Vi trår til med 2 Idbalder som førstevalg i den tredje avdelingen. Han er mye bedre enn raden, og står forlokkende til. Fjerdevalget i spillet har fått et løp i kroppen etter pause, og man skal merke seg at Idbalder vant løp rundt denne tiden i fjor. Da slo han hester som Jotun, Sør Odin og Gobbi, og vi har god tro på ledelse hele veien. 7 Knell vant da han gjestet Drammen før jul. Telemarkingen står vrient til, men Kristine Kvasnes er en ekspert på å finne gode posisjoner i ungdomsløpene.

3 Lineas Elfin avsluttet strålende etter hinder sist til annen bak Lex Cille, og Berås-traveren har således formen intakt. 5 Juv Svarten vinner ikke på bestilling, men formen er veldig bra. Ble kjørt veldig optimistisk sist, men løp i rygg er melodien for vallaken. 11 Eld Pål har kanskje ikke sin beste form, men farten er stor.

I V5-4 er 2 Horgen Ylva superinteressant i dag, som en foreløpig 9-prosenter i spillet! Her står hun perfekt til med tanke på både spor, distanse og motstand. Hun vant to løp i februar/mars i fjor, og vi tror hun smeller til i kveld. 1 Gullgruva var flink toer bak Vilja Vinter nest sist, mens det ble galopp sist. Nå er Kolle tilbake i sulkysetet.

7 Kihls Mente er galopplysten, men får hun travet til å stemme kan hun vinne. 3 Willy Billy er kjapp. Normalt trenger han løp i kroppen, men vi tør ikke utelate vallaken. 9 Strands Pialotta har bare en seier å se tilbake på, men kan ta en etterlengtet triumf i kveld.

Fantasiske V75-vurderinger!
Ja, Nettavisen kom med glimrende vurderinger til gårsdagens V75-omgang på Biri. Det er ikke alltid snakk om å bare komme med vinnere, for det kan like gjerne være gull verdt å komme med gode argumenter i mot storfavoritter som taper.

På lørdag må vi si at meldingene i mot to av dagens største favoritter i form av Trons Pila og K.L.M. Prelong var snakk om to innertiere, og det var vel fortjent at vi fikk seks rette på våre to største spilleforslag! Totalt innspilt denne lørdagen ble meget pene 21.150 kroner, og i tillegg til klaffen i V75 kunne de som spilte vårt største DD-forslag innkassere snaue 1000-lappen!

Ekspertforslag
Til V5B-rebusen på Drammen har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 90, 350 og 1080 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Kjøp en bong og se løpene fra Drammen på nrk.no nett-tv i kveld!sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus