*Nettavisen* Sportspill.

Suksessen fortsetter for skiskytterne

Emil Hegle Svendsen, Tarjei Bø, Henrik L'Abee-Lund og Ole Einar Bjørndalen tok gull under herrenes 7,5 x 4 stafett i VM i skiskyting i Nove Mesto Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

Vi tror på mer norsk jubel i den siste VM-øvelsen.

17.02.13 11:10

Søndagens Sportspill-meny
Oddstips 1: Ny nedtur for Moa og Hannover
Tipping: Laget Real alltid slår

V64 Mantorp: Heiskanen fikser svenskepengene
V5 Harstad: Bjerring bedre enn noensinne

Langoddsen søndag består blant annet av objekter fra VM i skiskyting og alpint og FA-cupen og Premier League.

Dagens andre dobbel er hentet fra Nove Mesto.

Dagens langskudd
197. Valladolid – Atletico Madrid H 3,25
Hjemmelaget er i brukbar form og har 2-2-1 på de siste fem. Ligger midt på tabellen med 30 poeng på 23 matcher. Atletico ligger på en flott andreplass, men hele 36 av lagets 50 poeng er tatt på hjemmebane. Madrid-klubben gikk på et sjeldent hjemmetap så sent som torsdag, da et Rubin Kazan som spilte med ti mann i halve Europa Leauge-møtet, vant 2-0. H til 3,25 kan prøves med moderat innsats.

Dagens avslag
162. Liverpool – Swansea H 1,50
Liverpool har spilt mye fin fotball denne sesongen, men har slitt med å sette sjansene og avgjøre jevne kamper. Både 0-2-tapet for West Bromwich forrige runde og Europa League-oppgjøret mot Zenit torsdag (0-2 igjen) kunne fort endt med seier dersom Suarez & co hadde hatt bedre uttelling.

Swansea har imponert også denne sesongen og ligger over Liverpool på tabellen. Waliserne har faktisk ikke tapt en eneste av møtene med Liverpool etter at de rykket opp i Premier League (2-2-0). Når vi tar med at Swansea normalt er gjerrige på bortebane og har hatt spillefri i midtuken, holder vi oss langt unna H til 1,5.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens spill
Martin Fourcade – Emil Hegle Svendsen B 1,85
VM i Nove Mesto avsluttes med 15 kilometer fellesstart.

Emil Hegle Svendsen har hatt et fantastisk mesterskap og kan i dag ta sin femte gullmedalje. Martin Fourcade, som har vært den evige toer bak Svendsen i VM, blir trolig den tøffeste konkurrenten.

Norsk Tipping har satt opp Fourcade som favoritt i oddsduellen mot Svendsen, men vi tror nordmannen trekker det lengste strået enda en gang.

Svendsen har skaffet seg et psykisk overtak gjennom å gå seirende ut av de tette gullduellene. I tillegg bør han være mer uthvilt enn Fourcade ettersom han ikke gikk torsdagens 20 kilometer og fikk en meget lett reise på gårsdagens stafett. Franskmannen måtte ta seg ut i begge disse øvelsene og merker nok på kroppen at han allerede har gått fem VM-øvelser.

Tarjei Bø – Evgenl Ustyugov H 1,70
Tarjei Bø er blitt stadig bedre utover i mesterskapet.

Han lå meget godt an på 20 kilometeren, men to bom på siste skyting førte til at han måtte nøye seg med 12. plass. På lørdagens stafett leverte han en knalletappe og bidro sterkt til at Svendsen kunne spasere inn til gull.

Evgenl Ustyugov har vært ustabil i dette mesterskapet og skjøt for eksempel fem bom på 20 kilometeren. Heller ikke farten i sporet har vært noe å skryte av. Riktignok var han noen få sekunder foran Tarjei Bø på jaktstarten sist søndag med likt antall strafferunder, men noe aner oss at Tarjei er kraftig på vei opp i form og gårsdagens stafettetappe var bunnsolid.

1,70 på at Bø tar denne er klart bedre enn vi ville satt og denne spilles søndag.

Nordmennene er stinne av selvtillit og stiller med senkede skuldre på VMs siste øvelse. Vi satser dermed på en norsk dobbel som dagens andre oddstips.

Dagens andre dobbel:
Martin Fourcade – Emil Hegle Svendsen 1,65 - 1,85
Tarjei Bø – Evgenl Ustyugov 1,70 - 1,80
Samlet odds: 3,15
Klikk her for å levere dobbelen

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.