*Nettavisen* Sportspill.

Sunderland fosser videre

Foto: Ian MacNicol / AFP / NTB scanpix

Et av Premier Leagues formlag tar steget vekk fra bunnstriden i dag.

08.02.14 13:32

Sportspills øvrige meny lørdag:
Odds:Robinhos elendige statistikk
Tipping: Lett match for Chelsea
OL: Storebror Bø banker lillebror
V75: - Ja, jeg slipper teten

Det er bøttevis av objekter på lørdagens oddsprogram. I tillegg til fotball fra England og de store ligaene i Europa, kan vi blant annet spill på dagens OL-øvelser.

Dagens langskudd
Swansea - Cardiff B 3,70
Det er jevnt fra midten av tabellen og ned, og Swansea på 12. plass har bare tatt tre poeng mer enn Cardiff på nest siste.

Swansea spilte med én mann mer den siste halvtimen borte mot West Ham, men reiste likevel tomhendte (0-2) hjem fra London. Vant de to siste før forrige helgs tap, men motstanden var laber (Fulham og Birmingham).

Tre nøkkelspillere er usikre til denne kampen: Keeper Michhel Vorm og angrepssesset Michu er tilbake i trening etter skade, mens Jonjo Shelvey sliter med en strekk. Det er minst sannsynlig at vi får se Michu fra start.

Cardiff tok en uhyre viktig hjemmeseier over Norwich sist og har nå god kontakt med lagene på sikker plass.

Ole Gunnar Solskjær velger trolig å sende nykommeren Juan Cala rett inn i startelleveren. Der finner vi trolig også Wilfried Zaha. Kaptein Mark Hudson er skadet.

Swansea er i elendig form, og sparkingen av manager Michael Laudrup fremtsår som et desperat og ufornuftig trekk. Cardiff har forsterket med mange spennende spillere de siste ukene og vant det første innbyrdes møtet denne sesongen.

Slike derbykamper lever sitt eget liv, og vi frister klart mest av B-oddsen.

Swansea - Cardiff 1,85 - 3,30 - 3,70

Klikk her for å levere dette spillet

Dagens singel
Sunderland – Hull H 1,97
Meget viktig kamp i bunnstriden i Premier League. Begge lag står med 24 poeng – to poeng fra nedrykk. Der stopper imidlertid likheten mellom dagens motstandere.

For mens Sunderland er et lag i knallform på vei oppover tabellen etter en trøstesløs høstsesong, er Hull i ferd med å synke som en stein etter å ha tatt overraskende mange poeng tidligere i sesongen.

Sunderland har 3-2-1 på de siste seks seriematchene og er klar for ligacupfinalen etter å ha slått ut Manchester United. Er stinne av selvtillit etter flotte 3-0 borte mot Newcastle sist.

Manager Gus Poyet kan glede seg over å ha midtbanespilleren Ki Sung Yueng i storform. Den sørkoreanske landslagsspilleren som er på lån fra Swansea, er en mester til å holde på ballen og er den Sunderland-spilleren med klart høyest treffprosent på pasningene.

Steven Fletcher ser ut til å miste dette oppgjøret. Det samme gjør trolig Kieran Westwood, Lee Cattermole og Carlos Cueller.

Hull står med 0-1-4 på de siste fem, men fikk en liten opptur med 1-1 hjemme mot Tottenham sist.

Viktige Sone Aluko er endelig tilbake fra skade, men det er usikkert om midtbanespilleren er klar for 90 minutter. Andrekeeper Steve Harper står nok en gang i mål grunnet Allan McGregors karantene.James Chester er fortsatt ute.

Sunderland har den beste og bredeste troppen av disse to og blir bedre og bedre samspilt for hver kamp. Hull glimtet til i starten av sesongen, men har en begrenset stall som mer og mer merker hardkjøret i Premier League. Er ligaen nest svakeste bortelag (1-2-9 og 7-21 i målforskjell).

Vi nøler ikke med å anbefale H til 1,97 i denne matchen.

Sunderland – Hull 1,97 - 3,10 - 2,60
Klikk her for å levere dette spillet

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag