Gå til sidens hovedinnhold

Superspennende V75-omgang

Det er en herlig spilleomgang Jarlsberg travbane tilbyr lørdag, og vi tror begge folkebankerne kan tape.

Klikk her for Nettavisens gratis V75-tips

Her finner du Dagens Dobbel-tips (spillestopp 16.40)

Lørdagens to hovedoppslag har soleklare favoritter i hhv Sjefsbrunen og Lill Adolf, og vi tipper 9 av 10 bonger enten har banker på begge eller ihvertfall en av disse.

Lill Adolf har vært meget god på slutten, og det handler om en skikkelig vinterhest som også i fjor gjorde rent bord på denne årstiden. Vi kan imidlertid ikke spille utenom seiersmaskinen Nine One One L. som trolig inntar føringen direkte - tross spor åtte. Sist var han sjanseløs mot Adolf, men da var han unnskyldt grunnet håpløse baneforhold. Det er stor verdi i 991 som denne gang får Vidar Hop i sulkyen. Hop vet å få fart på hestene fra start, og er vår outsider på topp igjen tror vi på favorittfall i eliteløpet som går som V75-6.

En eventuell alenevinner vil vinne utrolige 38 millioner kroner - det holdt på å skje forrige lørdag

Frankrike neste
I den tredje avdelingen skal Bjarne Syversen ut med sin herlige Sjefsbrunen, og det som gjør dette løpet ekstra spennende er at de tre første kvalifiserer seg til to kaldblodsløp på Vincennes. Vi håper inderlig at vi får se Sjefsbrunen i Paris 21. og 24. februar, men selvom Sjefsbrunen er klart best på kapasitet velger vi å gardere 7-åringen denne gang. Hesten starter nemlig fra annen rekke bak bilen, og det er helt på det rene at Sjefen-sønnen fungerer klart best når han kan dra unna i front. Vi spekulerer derfor i problemer for amatørkusken denne gang, og garderer med tre hester allerede på det mellomste forslaget.

Banker fra perfekt utgangsposisjon
Vår hovedbanker kommer ut i den andre avdelingen og vi snakker da om 9 Pole Position og Kai Johansen. Dette er et helåpnet hoppeløp der man fort må ha med 7-8 damer for å føle seg sikker på avansement. Vi har imidlertid analysert løpet og kommet frem til at dette fort blir kjørt opp i hendene på vårt singelkryss. Pole Position har vist gryende form i sine siste starter, og denne gang ligger det an til hardt startkjør. Fra sitt optimale startspor kan kusken ligge i andrespor og la de andre kjøre fra seg. Med sine sugende avslutninger tror vi det foreløpige fjerdevalget spinner forbi alle tilslutt. En herlig banker i en megaspennende V75-omgang.

Det er flere flotte løp både sportslig og spillemessig denne lørdagen, og allerede i V75-innledningen kommer Briskeby Philip ut som klar favoritt. Denne gang er imidlertid oppgaven adskillig mer kronglete enn sist lørdag, og vi var aldri på tanken å bankertippe den flotte Moe Odin-sønnen.

Med bare en banker må vi gå tynt i etpar løp, og valget falt da på V75-4 hvor vi mener vi har valgt de to beste hestene i Sørmin og Kremfaks. I femte og siste avdeling føler vi oss rimelig trygge med hhv 8 og 5 hester på bongen.

Ekspertforslag
vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 100, 400 og 1.600 kroner som kan kjøpes i boksen oppe til venstre.

Kjøp en bong og følg spenningen på Nrk2 lørdag kl. 18.45 - 19.30.