*Nettavisen* Sportspill.

Superspissen er tilbake

Mario Gomez, her i kamp med Juventus-spilleren Angelo Ogbonna, har mistet store deler av sesongen grunnet en kneskade, men har scoret i begge sine siste kamper. Foto: Alessandro Garofalo (Reuters)

Mario Gomez er i ferd med å finne formen etter den alvorlige kneskaden. Senker han Juventus i kveld?

24.03.14 08:51

Øvrige tips fra Sportspill torsdag:
Oddstips:Tottenham i kjempetrøbbel
V4 Eskilstuna:Pålitelig Postman
V5 Bjerke:Fantomet får kamp i dag

Sportspills utrolige tipsflyt fortsatte onsdag, og samtlige sju spillforslag har gått inn denne uken. Hvis vi tar med søndagen, har vi truffet riktig på ti av de siste elleve tipsene.

Torsdag er det Europa League på menyen, men vi kan også sette pengene på skiskyting i Holmenkollen, kvalik til Get-ligaen og NHL.

Vi lanserte tidligere i dag en dobbel som du kan lese om her.

Dagens Langskudd
Fiorentina – Juventus H 3,60

Juventus så ut til å ta en oppskriftsmessig seier i det første møtet, men Fiorentina kom tilbake og berget 1-1 og et godt utgangspunkt før returkampen torsdag. Fulgte opp med 3-1 hjemme mot Chievo og er i ferd med å komme seg etter en litt tung periode.

Laget er klart styrket offensivt av at Mario Gomez begynner å finne formen etter det lange skadeavbrekket. Den tyske superspissen var en av hovedgrunnene til at Fiorentina ble lansert som en utfordrer til gullet før sesongen, men 28-åringen skadet kneet i midten av september og var første tilbake i trening i begynnelsen av februar. Gomez scoret et flott mål mot Juventus, og kom også på scoringslisten (som innbytter) mot Chievo.

Juventus slo Genoa 1-0 borte forrige serierunde og står nå med fem strake seiere i ligaen. Seriegullet er det lite sannsynlig at noen klarer å frarøve klubben.

Begge lag har en del skadefravær i kveld.

Fiorentina er det eneste laget som har slått Juventus i serien denne sesongen, og er nok mer motivert for Europa League enn et Juventus-lag som burde ha spilt om Champions League-kvartfinale denne uken.

På en dag der det er vanskelig å finne gode langskuddkandidater, er et sultent Fiorentina med Gomez på topp det beste vi finner.

Fiorentina – Juventus 3,60 - 3,25 - 1,90
Klikk her for å levere dette spillet

Dagens singel
Viktoria Plzen – Lyon H 2,25

Plzen gikk offensivt ut i det første møtet og tok ledelsen tidlig. Hadde et par brukbare sjanser til å gå opp til 2-0, men fikk i stedet 1-1 i trynet og tapte til slutt 1-4 etter tre baklengs de siste 37 minuttene.

Plzen tapte for serieleder Sparta Praha rett før Lyon-kampen og fulgte opp med 0-0 hjemme mot Slovacko i helgen. Kommer trolig til å ende på sølvplass denne sesongen.

Den erfarne midtstopperen Roman Hubnik er ute med karantene.

Lyon hadde uflaks med flere offsideavgjørelser mot Monaco i helgen og tapte 2-3 i en kamp de ikke hadde fortjent å komme tomhendte fra.

Gueida Fofana, som scoret to mål i det første oppgjøret, er uaktuell for Lyon i kveld. Midtbanespilleren Clement Grenier og forsvareren Samuel Umtiti er også ute. Midtbanespilleren Youann Gourcoff er tilbake i troppen etter å ha vært ute i seks uker.

Lyon har vist stigende form i det siste, men har ikke prioritert Europa League nevneverdig før hjemmekampen mot Plzen. Med 4-1 som utgangspunkt er det sannsynlig at man nok en gang stiller med en alternativ lagoppstilling.

Plzen-spillerne ønsker garantert å vise seg frem på en positiv måte foran hjemmefansen, og det er ingen katastrofe for Lyon dersom det skulle bli tap i kveld.

Vi tror mest på hjemmelaget og spiller H til 2,25.

Viktoria Plzen – Lyon 2,25 - 3,05 - 2,95
Klikk her for å levere dette spillet

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.