(Reuters/Scanpix)

Superspissene ordner penger på oddsen

Nettavisen synes Spania ser ut til å møte Italia på riktig tidspunkt, og slår til på over to ganger innsatsen.

Kommersielt

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Formtopp til riktig tid
Linköping imponerte sist ved å vinne den første semifinalekampen med 7-3 på fremmed is. De har sett sterke ut så langt i sluttspillet, og slo forholdsvis enkelt ut Djurgården med 4-1 i kamper i kvartfinalen. De har kun et tap på de elleve siste kampene, og hjemme er de som alltid sterke. 17-9-5 på egen is til nå denne sesongen.

Färjestad trengte sju kamper for å slå ut Frölunda i sin kvartfinale, og de tapte fortjent alle bortekampene i den kampserien. De sliter med småskader på begge sine beste målvakter, og backen Richard Lintner er også usikker. Gjestene viser svak borteform, mens Linköping imponerer for tiden. 4-2 sist lagene møttes her, og vi tror klart mest på vertene igjen. 1,75 er i grenseland, men vi forsøker noen kroner.

Brukbar hjemmeodds
Treningskamp mellom "tabellnaboer" i toppsjiktet på Fifa-rankingen. Spania tok seg som vanlig greit videre fra kvalifiseringen. Presterer som regel alltid når det ikke gjelder. Det kan ikke sies om Italia, som tvert imot har tradisjon for å gå på lavgir frem til alvoret begynner. Fin seier over Portugal i forrige treningskamp.

Noen fravær og gode alternativer er situasjonen i begge leirer. Vertene kan glede seg over Torres og Villa i storform, mens gjestene sliter med Inter- og AC Milan-spillere ute av form. 2,10 er med andre ord et aktuelt spill.