*Nettavisen* Sportspill.

Suverene Barcelona sikrer ny storseier

FÅR HVILE: Det er ventet at den suverene MSN-trioen får hvile i kveldens cupkamp, men det finnes verre spillere å ha på benken. Foto: Albert Gea (Reuters)

Selv om det er cup og stor sjanse for B-preget mannskap, skal Barcelona ha gode sjanser til å utklassere kveldens motstander.

02.12.15 10:55

Desember startet flott for Nettavisens oddstips. Dobbelen med Stoke og Burton til 3,61 i odds gikk inn sammen med singelen på Luleå til 2,30 av totalt fire oddstips.

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Oddstips 1
: Oppturen fortsetter for Liverpool
Oddstips 2: Bordeaux er elendige borte
Oddstips 4: Denne superspissen leverer alltid
Skiskytingdobbel:
Dette er ikke Johannes' favorittøvelse
Tippekupongen: Klopp har fått skikk på Liverpool

Fantasy-fotball: Nå kan du kjøpe en ny verdensstjerne

TV-kampene: Dette er ukens oversikt

V76 Bjerke: Høitomt har bankeren
V4 Jägersro Galopp
: Ny galoppsuksess onsdag

Det er en rekke spennende oppgjør på onsdagens langoddsprogram, med kamper fra engelsk ligacup, fransk liga og diverse hockeykamper. I tillegg er det tippekupong med 1,5 millioner i bonuspotten!

Dagens dobbel, innleveringsfrist klokken 18.55.
Barcelona (0-3) + Montpellier, samlet odds 3,46.

Barcelona - Villanovese (0-3), H 2,00
Vanligvis pleier vi ikke å backe så store handicapspill, men med Barcelona er det annerledes. Og spesielt i disse innledende cuprundene pleier katalanerne å straffe motstanderen hardt på hjemmebane. Det er ikke uvant å se fem-seks mål store seire når Barcelona gyver løs på småklubbene.

Den første kampen endte bare 0-0 og derfor har hjemmelaget et visst leveringspress til denne kampen. De stilte med et svært B-preget mannskap i forrige oppgjør, og hverken Messi, Neymar eller Suarez var å finne i laget den gang. Det er god grunn til å forvente rotasjon også i dag, men den blir neppe like stor som sist og minst én av MSN-trioen er ventet å starte.

Det skal likevel nevnes at - selv om de ikke klarte å vinne forrige oppgjør - andrelaget til Barcelona likevel er veldig sterkt og det er en lang rekke spillere som ønsker å øke sine sjanser for en førstelagsplass. Og å spille på Nou Camp er en stor opplevelse for de aller fleste av dem.

Marc-André ter Stegen trente ikke med laget tirsdag og rekker neppe kampen. Sergi Roberto er også tvilsom, mens Rafinha og Douglas er langtidsskadde.

Gjestene kommer garantert til å legge seg lavt og prøve å få med seg noe som helst. De har imidlertid levert elendig i det siste og sitter dypt i nedrykksmyra fra Segunda B med fem tap på rad - faktisk har de bare tapt siden de spilte 0-0 mot Barcelona.

Spesielt forsvaret sliter og de har 23 baklengs på 15 kamper i serien, flest av alle.

Nei, her blir det nok overkjøring. Barcelona må vinne og er absolutt bra nok til å vinne med fire mål, så lenge de orker. At de vinner med fire mål eller mer står til to ganger pengene og spilles.

Montpellier - GFC Ajaccio, H 1,73
Vi backet dagens hjemmelag mot Lyon på bortebane sist og de innfridde: Det var deres tredje seier på rad og de har 13 poeng de siste fem ligakampene mot ikke altfor dårlig motstand.

Hjemme har de vært ustabile denne sesongen og de har 4-0-4 på åtte kamper så langt. De fire siste er dog vunnet, og tapene kom for topplagene Angers, PSG, Saint-Etienne og Monaco.

Offensivt har det virkelig klikket i det siste og selvtilliten har neppe vært bedre i hjemmelaget på lang, lang tid. Å score fire borte mot Lyon er den beste moralboosteren som finnes, selv om de fortsetter å være gavmilde i forsvar.

Hjemmelagets back Bansebaini er suspendert for denne, men de får tilbake midtbanespiller Sanson og spissen Yatabare. Spesielt sistnevnte spiller en viktig rolle i dette laget. Lasne, Berigaud, Jourdren og Marveaux er alle skadet, av dem er bare Jourdren en stallspiller.

Gjestene har kommet litt ned på jorden etter en vidunderlig seiersrekke på fire kamper, og har 1-1-1 etter landslagspusen. I helgen ledet de hjemme mot Lorient, men tapte ledelsen før de klarte å drepe kampen og den endte uavgjort.

På bortebane åpnet de begredelig denne sesongen, men 2-1-5-statistikken har blitt kraftig forbedret i det siste. Også offensivt har de virkelig levert varene de siste kampene.

Viktige Ducourtioux er ikke med til denne, han har en stor rolle i deres defensive spill. I tillegg er førstemålvakt Maury, nest mest-scorende Pujol og Martinez skadet. Tunge fravær for gjestene i dag.

Her er det to formsterke lag som skal i aksjon, men Montpellier har vært hakket bedre i det siste. De har fire hjemmeseire på rad og jeg ser ingen grunn til å stoppe med dét: Vi spiller H til 1,73 og får totaloddsen 3,46.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag