Sveits-fansen kunne juble over 2-0-seier over Norge på Ullevaal i VM-kvalifiseringen. I kveld er laget favoritter borte mot Slovenia.
Sveits-fansen kunne juble over 2-0-seier over Norge på Ullevaal i VM-kvalifiseringen. I kveld er laget favoritter borte mot Slovenia. Foto: Paul Weaver (Nettavisen)

Sveits skal til EM

Men da bør det bli seier over Slovenia i kveld.

Kommersielt

Flere tips fra Sportspill torsdag:
Oddstips 2:
Frisk/Asker er dagens beste spill
Tippetips:
  Full tillit til Høgmo
Dagens langskudd:  Bunnlaget har våknet til liv
V5 Bjerke:  Vi byr på et sjokk
V4 Bollnäs:  Robert fikk fart på sakene
V64 Åby:  En Champagne-banker


På torsdagens langoddsprogram kan vi spille på en rekke EM-kvalifiseringskamper, Get-Ligaen, SHL og ATP-turneringen i Shanghai. Husk også at midtukekupongen i Tipping er lagt til i kveld.

Dagens oddstips

Slovenia - Sveits B2014 har vært et meget tungt år for Slovenia. Det er blitt tap i samtlige fire matcher, og laget har ikke scoret et eneste mål. EM-kvalifiseringen ble åpnet med 0-1 borte mot Estland. Slike kamper er Slovenia nødt til å ta poeng i dersom man skal ha ambisjoner om å nå sluttspillet.

Midtbanespilleren Dalibor Stevanovic ble utvist på tampen av Estland-kampen og soner i kveld.

Sveits imponerte stort i forrige VM-kvalifiseringen og vant begge møtene mot Slovenia. I bortekampen ble det 2-0-seier.

I VM ble det som kjent et knepent tap i åttedelsfinalen mot Argentina, men åpningskampen i EM-kvaliken ble ingen fest. England var det beste laget og vant 2-0 i Sveits. Ingen god start for Ottmar Hitzfelds arvtager Vladimir Petkovic.

Den tidligere treneren for Young Boys, Samsunspor og Lazio har satset ungt i laguttaket til kampene mot Slovenia og San Marino. Lille-spissen M ichael Frey og Toulouse-backen var ikke med i troppen mot England, men er hentet inn nå. Tranquillo Barnetta er også tatt inn igjen i varmen, men Loris Benito, Fabian Frei og Valentin Stocker er utelatt.

Sveits og England er klare favoritter i denne gruppen, men førstnevnte bør ta poeng i kveld for å unngå å komme skjevt ut i innledning. Denne Slovenia-årgangen er ikke spesielt god, og vi spiller B til 2,30 i odds.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus