Lidköping er et av lagene vi stoler på i dagens oddstrippel.
Lidköping er et av lagene vi stoler på i dagens oddstrippel.

Svensk trippel til kvelds

Vi setter pengene på tre «sikre» oddskamper fra svensk 2. divisjon.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill mandag:
Oddstips: 
Vi skal slå Sverige på Ullevaal
V65 Leangen:  Westergård reiser ikke forgjeves
V4 Årjäng:   Norske luringer i spennende omgang

På mandagens oddsprogram finner vi blant annet objekter fra fotball-VM for kvinner, flere privatlandskamper for menn og diverse klubbkamper i Norge, Sverige, Irland og Island.

Det vrimler ikke av spennende objekter på menyen, og vi holder en litt lav profil i dag. I tillegg til tipset på landskampen mellom Norge og Sverige anbefaler vi en favorittpreget trippel fra svensk 2. divisjon. 


Lidköping – Tibro H 1,30

Lidköping fikk en tung start på sesongen i 2. divisjon avdeling Norra Götaland og stod med kun ett poeng etter fire serierunder. Prestasjonene har imidlertid blitt stadig bedre etter at laget byttet trener, og med 5-0-1 på de siste seks kampene er Lidköping det største formlaget i ligaen.

Tibro har bare samlet sammen én seier på de ti første serierundene og ligger nest sist med fem poeng.Det er lite som tyder på at den plasseringen skal bli forbedret med det første, for laget har tapt seks kamper på rad – flere av dem med stygge sifre.

Tibro var det svakeste bortelaget forrige sesong (2-5-6 på 13 kamper) og har kun tatt ett poeng på de fem første kampene på fremmed gress så langt i år.

Formsterke Lidköping vant begge de innbyrdes oppgjørene forrige sesong og bør ha god vinnersjanser mot en lokal motstander som er totalt ute av slag.

Ytterby – Tvååker B 1,45
Disse to holder til i 2. divisjon avdeling Västra Götaland. Ytterby tok sin andre seier for sesongen mot bunnkollega Högaborg sist og ligger tredje sist. Har spilt én til to kamper mindre enn de fleste andre lagene på tabellen, og vil klatre opp på trygg grunn i kveld dersom det skulle bli poeng.

Laget har spilt i avdelingen Norra Götaland de siste årene, og det holdt på å bli nedrykk både i 2014 og 2013.

Tvååker var nær opprykk forrige sesong og har fått en flott start på 2015. Fasiten etter ti runder er 7-3-0 og 15-4 i målforskjell. Dersom det skulle bli seier i kveld, vil tabelledelsen øke til fire poeng. På fem bortekamper er det blitt fine 4-1-0 og 9-2 i målforskjell.

Det er kun ett lag som rykker opp til 1. divisjon fra denne avdelingen, og Tvååker er nødt til å vinne bortekampene mot bunnlag som dette for at drømmen skal oppfylles.

Sleipner – Assyriska KF H 1,30
Sleipner manglet bare to poeng på opprykk fra 2. divisjon avdeling Östra Svealand forrige sesong og kjemper i teten også i år. Klubben fra Norrköping, som vant Allsvenskan i 1938, står med tre strake seiere og vil gjenerobre tabellteten dersom det skulle bli tre poeng i kveld.

Forrige runde ble det 5-0-seier på bortebane over IFK Stockholm, mens nåværende serieleder Linköping ble knust 4-1 forrige hjemmekamp. Det er altså ingen tvil om at formen er strålende.

Assyriska KF kommer også fra Norrköping og tapte 0-2 for sterke Eskilstuna forrige sesong. Den nyopprykkede klubben ligger på den siste trygge plassen med 12 poeng på 10 kamper.

Lagene spilte i samme avdeling sist for to år siden. Da vant Sleipner begge oppgjørene.

Sleipner er i knallform og trenger tre poeng for å ta tilbake tabellteten. Det bør gå greit mot en av dumpekandidatene.

Samlet odds for trippelen: 2,45.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus