Malmös Pawel Cibicki er sentral på Sveriges U21-landslag.
Malmös Pawel Cibicki er sentral på Sveriges U21-landslag. Foto: Mcmanus/bpi/rex/shutterstock (Shutterstock)

Sverige jakter semifinale i U21-EM

Sverige gjorde en knallsterk åpningskamp mot England i U21-EM. I kveld venter vertsnasjonen Polen.

Kommersielt

Sportspills øvrige mandagsmeny:
Oddstips Eliteserien: Brann takler presset
V64 Bro Park:
Årets beste galoppstevne
V5 Jarlsberg:
Spennende mandagslunsj på Jarlsberg
V4 Visby: Kongen av Visby på farten igjen

Det er ikke allverdens med kamper på mandagens langoddsprogram, men likefullt er det brukbart med objekter. I Bergen jakter Brann serieledelse etter at både Rosenborg og Sarpsborg 08 tapte sine kamper i går. I U21 EM er det klart for to meget spennende kamper i Gruppe A med både Sverige og England i aksjon.

Det ble ellers en strålende søndag for våre langoddstips. Singelspillet på Haugesund hjemme mot Rosenborg til 4,15 i odds og singelspillet på Sandefjord til 3,45 i odds var herlig uttak. I tillegg satt favorittdobbelen fra Eliteserien med seire til Molde og Lillestrøm til 2,67 i odds. Fredag ble det også praktfull treff for begge våre oddstips. Sverige og England delte poengene i U21 EM til flotte 3,25 i odds, mens Slovakia vant 2-1 over vertsnasjonen Polen til solide 3,30 i odds.

Polen - Sverige B 2,30 (spillestopp kl 20.40)
Andre kamp i gruppe A som er den ene av tre grupper i dette U21 EM. Kun gruppevinnerne og den beste toeren går til semifinale.

Vi meldte at vertsnasjonen Polen var kraftig overvurdert i forkant av deres åpningskamp mot Slovakia fredag og fikk rett i det. Til tross for at Polen tidlig gikk i ledelsen i den kampen, snudde Slovakia kamper og vant 2-1. I etterkant av den kampen har det også vært uro i den polske troppen. Ettersom kun vinneren går videre, er Polen pisket til å vinne sine to resterende kamper mot hhv Sverige og England.

Sverige gjorde en strålende åpningskamp mot England og hadde faktisk fortjent å vinne den kampen. Linus Wahlquist brente et straffespark for Sverige kun ti minutter før slutt. I kveld er Sverige favoritter med rette og 2,30 i odds, er fin odds og spilles.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør