Foto: Afp

Swansea sikrer finaleplass

Det blir for tungt for Chelsea å hente opp 0-2 i Wales.

Kommersielt

Sportspills meny onsdag
Oddstips 1: I dag svarer Sør-Afrika
Oddstips 2: Swansea til finale
V4 Boden: Blir Boden lykkeboden?
V65 Bjerke: To soleklare i V65!
Premier League: Skader og karantener

Langoddsen byr på cupfotball fra Frankrike, Italia, Spania og England. I Premier League møtes Arsenal og West Ham, derbyet som ble utsatt Boxing Day. Vi finner en fyldig ishockeymeny fra Sverige, Russland og USA, og håndball og bandy fra våre egne ligaer.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
156. Roma - Inter B 3,20

Coppa Italia, semifinale, kamp 1 av 2. Returkampen spilles i Milano om en uke. Roma levde ikke opp til forventningene våre i forrige ukes oddstips. De stilte et alternativt lag borte mot Fiorentina, men avanserte til denne semifinalen etter seier i ekstraomgangene. Deretter stilte de sterkere igjen hjemme mot dagens motstander i Serie A på søndag, men klarte bare 1-1. Roma har 5-3-2 hjemme i serien, men vi er usikre på om de skal være 1,80-favoritter her. Inter er uberegnelige, de vant sesongens seks første bortekamper i serien og tapte de fire neste. Da lagene møttes i semifinaler i cupen i 2010/11, vant Inter 1-0 her og avanserte med 1-1 hjemme i returen. Vi tror vi får se to lag i noe endret oppstilling, og at kampen er mer åpen enn oddsen tilsier. Inter har overrasket før og vi må teste 3,20 på borteseieren.


173. Valencia - Real Madrid Over/Under 2,5 mål B 2,35

Copa del Rey, returoppgjør etter 2-0 til Real Madrid på Santiago Bernabeu. Valencia må fremover og score minst to ganger for å gå videre. At de ble fullstendig rundspilt og tapte 0-5 hjemme for dagens motstander i ligaen i helgen, hjelper ikke på troen på at dette kan gå. Når det gjelder sjansen for en målrik kamp, virker det som om oddsen er noe farget av helgens 5-0 nedsabling. Valencia må fremover, ja, det kan åpne opp kampen. Men vi spør oss hvor mange mål Valencia egentlig klarer å score her, de var ikke i nærheten sist. For Real Madrids del er det helt greit om kampen ender 0-0, bortelaget er her for å sikre avansement for minst mulig innsats. Underholdningskravet er ikke på langt nær like stort nå som de allerede har vist at de er konger og kan vinne 5-0 her. 2,35 for maksimalt to scoringer i kampen mener vi er et godt langskudd.

Husk at Eurojackpot starter fredag!

Dagens avslag
128. Høvik - Ready B 1,10

Norsk bandy. Høvik er fortapt i bunnen, de har 0-3-12 på sine femten spilte og ligger langt bak de andre. De har slitt med moralen og stilt lag uten innbyttere. Men derfor undervurderes de også lett, og det er bare en drøy uke siden de spilte 8-8 mot Solberg på Høvikbanen. Siden har de tapt 6-11 mot Mjøndalen og 6-8 mot Drammen, men det var på bortebane. Ready holder en fin 3. plass med 9-1-5 totalt og har vunnet borte mot Sarpsborg og Mjøndalen i sine to siste. Likevel, det handler om odds og når den er 1,10 må vi melde pass. 1,10 på et bortelag i norsk bandy vil aldri bli spilt her i gården.

Dagens spill
Vi går for to singler i dag, vi ser fin odds i Afrikamesterskapet og i den spennende returkampen mellom Chelsea og Swansea.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

150. Swansea City - Chelsea
Ligacupen, semifinale 2 av 2. Swansea vant det første oppgjøret 2-0. Swansea var ikke blant favorittene til å vinne turneringen, men de har tatt seg hit på en komfortabel måte. Med blandede lag har det blitt 3-1 mot Barnsley, 3-2 mot Crawley, 3-1 borte mot Liverpool, 1-0 mot Middlesbrough, og sist tok man et stort steg mot finalen ved å vinne 2-0 på Stamford Bridge. Manager Laudrup har virkelig lykkes med laguttakene sine, og i helgen ble det en fin 3-1-seier mot Stoke i ligaen. Vi spekulerte i at han ville rotere på laget og spare spillere til kveldens kamp, men det skjedde ikke i like stor grad som vi forventet, dette Swansea-laget orker mye. Ben Davis og De Guzman (2) scoret. Toppscorer Michu startet kampen, men ble byttet ut mot slutten. Med 2-4-0 på de seks siste i ligaen har waliserne vist seg vanskelige å slå. 4-6-2 på hjemmebane totalt.

Chico (f) er tilbake fra skade. Agustien (m) er ute på lang sikt. Cup-målvakten Tremmel skal vokte buret.

Chelsea og manager Benitez har stort sett levert varene den siste tiden, 2-1 mot Arsenal i ligaen i helgen var flott. Men så kommer det også en svak kamp i ny og ne, man falt sammen mot slutten hjemme mot Southampton forleden, da 2-0 ble til 2-2, og man røk også 0-1 hjemme for QPR i London-derbyet 2. januar. 0-2-tapet for Swansea føyer seg inn i den rekken, et overraskende svakt resultat etter at man tok seg til semifinale med 6-0 over Wolves, en dramatisk 5-4-seier mot Manchester United i ekstraomganger før Leeds ble knust 5-1. I dag er utgangspunktet fryktelig tungt, man skal jage scoringer fra første spark på ballen, borte i Wales.

Det ser ut som kaptein John Terry (f) er aktuell for spill igjen etter skaden som har holdt ham ute i snart to måneder. Ellers er Romeu ute med skade og Mikel (m) og Moses (m) deltar i Afrikamesterskapet.

Chelsea klarte bare 1-1 her i ligaen, både denne sesongen og i fjor. Swansea er et spillende lag som er gode til å holde ballen i laget, de like gode som Chelsea på dette området. Hjemmelaget er som man skjønner videre med en rekke forskjellige resultater, men Swansea er uavgjortspesialister på Liberty Stadium, og denne gangen er uavgjort det samme som seier. 100 kroner settes på U til 3,25 før klokken 20.40.

Se kampen live på TV 2 Sumo

150. Swansea City - Chelsea 3,50 3,25 1,80

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus