*Nettavisen* Sportspill.

Swansea trives best i Wales

Viktige Andre Ayew (hvit drakt) er friskmeldt for Swansea til kveldens Premier League-kamp hjemme mot Stoke. Foto: Rebecca Naden (Reuters)

Fintspillende Swansea har innledet sesongen forsiktig, men er alltid best hjemme på Liberty Stadium i Wales.

19.10.15 12:29

Sportspills meny mandag:
Oddstips 2: Brann har regien
TV-fotball/streaming: Messi og Ronaldo tilbake på norsk TV
V4 Østersund: Spenstig omgang venter


Mandagens langoddsprogram er ikke veldig omfangsrikt, men likefullt er det meget spennende matcher å se frem til. Brann kan ta et meget avgjørende skritt mot Tippeligaen med seier hjemme mot Bærum, mens både IFK Göteborg og IFK Norrköping skal ut i vanskelige bortematcher i Allsvenskan, når lagene fortsetter sin gulljakt i kveld. Tromsø (2,45) og Ranheim (2,35) var begge solide vinnere søndag og sørget for en flott dag for Nettavisens oddstips.

Swansea - Stoke H 1,90 (spillestopp kl 20.55)
Mandagskamp fra Premier League mellom to lag som foreløpig befinner seg på nedre halvdel av tabellen. Hjemmelaget har som vanlig levert varene hjemme i Wales (2-2-0), men svake 0-2-2 på bortebane gjør at de ikke er bedre enn på 13. plass. Både Andre Ayew ofg Jonjo Shelvey er friskmeldt til kveldens kamp, og det ser bra ut for Swansea på mannskapssiden.

Skuffende sesongstart for Stoke, men etter å ha gått seiersløs av banen i de seks første seriekampene, vant laget sine to siste kamper før landslagsoppholdet. 2-1 hjemme mot Bournemouth og 1-0 borte mot Aston Villa. Gode Mame Biram Diouf er ikke med i kveld, ei heller Ryan Shawcross som fortsatt er skadet.

Swansea er jevnt over veldig solide hjemme på Liberty Stadium og 1,90 på at laget vinner i kveld, er klart akseptabel hjemmeodds. Kampen kan naturligvis spilles som singel, men vi kombinerer med en godt betalt hjemmeseier i Allsvenskan.

Gefle - Ørebro H 2,35 (spillestopp kl 18.55)
Hjemmelaget holder koken i Allsvenskan og har påny gjennomført en solid sesong. Har riktignok ikke bedre enn 2-0-4 på sine seks siste matcher, men dette inkluderer hjemmetap for gulljaktende IFK Norrköping og bortetap for et meget poengjagende Hammarby tredje sist (da var plassen allerede sikret for Gefle). Står med 6-3-4 hjemme i Sundsvall og de fire tapene har kommet mot de de fire øverste lagene ( IFK Norrköping, AIK, IFK Göteborg og Malmö). Det betyr at Gefle vinner "de riktige hjemmekampene" og med mannskapet ser det bra ut.

Ørebro står med seks strake seire, og er garantert ny kontrakt etter en strålende høstsesong. Har hatt et behagelig program i seierskampene, men har også gjort jobben til gagns. Martin Broberg har øst inn mål i denne perioden.

Begge lagene er altså sikret ny kontrakt og Ørebro går garantert på et tap når som helst nå. Gefle er sterke hjemme og har en strålende statistikk i denne type hjemmekamper. 2,35 på hjemmeseier er flott odds og spilles kombinert med seier til Swansea.

Det gir oss en sprek mandagsdobbel til 4,47 i odds.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag