Mye jubel for Swindon Town så langt denne sesongen.
Mye jubel for Swindon Town så langt denne sesongen. Foto: Empics Sport (Pa Photos)

Swindon har tatt steget

Etter flere sesonger med bare nesten, er Swindon endelig klare til å heve seg på flere arenaer.

Kommersielt

Sportspills meny tirsdag
Dagens dobbel:Topp mot bunn på nivå tre
Oddstips 2: Stavanger kan klare det
Lunsj-V5 Leangen: Vi byr på en helfrisk banker
V65 Momarken: Borg'en setter straffesparket
V64 Axevalla: Untersteiner fortsatt i hetluften

Dagens langoddsprogram er i stor grad preget av Johnstone's Paint Trophy, mens vi venter på landslagskampene.

Dagens singel
Plymouth - Swindon, B 2,00

Dagens single

Plymouth - Swindon B


Det er landslagspause på kontinentet, og det betyr at vi må nedover i seriesystemet for å finne gode objekter. Denne tirsdagen spilles mange interessante kamper i Johnstone's Paint Trophy.

Hjemmelaget Plymouth har fått en fin start på sin sesong i League 2, og har 5-1-5 de første elleve kampene. De er absolutt med i kampen om opprykksplasser, men har slitt stort med skader den siste tiden. Flere er enda skadet, og mange har så vidt kommet tilbake.

De siste syv kampene har de vært meget ustabile - de har vunnet fire og tapt tre kamper. På hjemmebane har de imidlertid vært veldig solide, og står med 4-1-1 og 9-2 i målforskjell.

Solide Swindon
På motsatt banehalvdel står i dag Swindon Town, som er på full fart opp i the Championship med sin fenomenale sesongåpning. Nå har de fire seire på rad og også vunnet deres siste fire bortekamper, og formen er så pen som 5-2-0.

Det er nettopp på reisefot de har forbedret seg fra i fjor, da de kun tok seks borteseire totalt forrige sesong. De to seneste sesongene har de kommet på henholdsvis åttende og sjette plass, og i år har de med borteformen en god mulighet til å bedre det.

I tillegg har de et svært takknemmlig kampprogram i vente de kommende dagene, noe som betyr at denne kampen ikke nødvendigvis må gå på bekostning av en annen, viktig kamp.

Stemningen i Swindon er virkelig elektrisk for tiden, og de går fra triumf til triumf. At de tar en ny seier står til 2,00 i dag, og vi tror de store kvalitetsforskjellene mellom lagene vil avgjøre i gjestenes favør.


sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus