Kit Symons har suksess som vikarmanager i Fulham, men må fortsatt overbevise klubbens styre om at han er riktig mann for jobben.
Kit Symons har suksess som vikarmanager i Fulham, men må fortsatt overbevise klubbens styre om at han er riktig mann for jobben. Foto: Nigel French (Pa Photos)

Symons vil ha Fulham-jobben

Kit Symons vil øke sjansene sine til å bli Fulham-manager på permanent basis med seier over Derby i kveld.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill tirsdag:
Dagens dobbel 1:
  Spenstig tips til 4,78 i odds
Oddstips 1: 
Enda en rekord for Bournemouth?
Oddstips 2: 
  Sassuolo har startet klatringen
V4 Östersund:
  Blekkan med ambisjoner
V5 Momarken:
Vinter i vente
V64 Axevalla: 
Norsk banker i millionjakten

Det ble dessverre scoret ett mål for lite i oppgjøret mellom QPR og Aston Villa til at dobbelen vår skulle gå inn i går. Men Nancys seier over Le Havre sørget for at tipsene likevel ikke gikk i minus.

Tlbakebetalingsprosenten for undertegnedes 243 ordinære spillforslag så langt i 2014 er på 102,8 prosent.

Tirsdag er det et flott langoddsprogram vi blir servert, med kamper fra ligacupen, Serie A, Get-ligaen og SHL som noen av høydepunktene. Vi har  kommet med en rekke spillforslag (se lenkene øverste i saken) og avslutter med en meget frisk langskudd-dobbel her.

Dagens langskudd-dobbel

Fulham - Derby H
Leyton Orien - Preston BFulham – Derby H 2,40
Fulham-mannskapet har virkelig blomstret etter at forhatte Felix Magath fikk sparken som manager, og de siste seks kampene har gitt 13 poeng og andreplass på ”formtabellen”. Til sammenlikning tok London-laget ett poeng på de første sju seriekampene.

Fulham imponerte stort i første omgang i 3-0-seieren over Watford fredag Motstanderen hadde bare tapt én gang på de første 13 seriekampene, men hadde lite å stille opp med før hvilen. Hjemmelaget ble presset i andre omgang, men tok likevel en komfortabel seier.

Målscorer Hugo Rodallega pådro seg en smell i det oppgjøret og hviles trolig i dag. Det er ventet en del andre endringer i laget, og kaptein Scott Parker er en av dem som kan bli spart. Fernando Amorebieta og Adam Taggart er skadet.

Derby tok oppskriftsmessig ledelsen mot formsvake Wigan lørdag, men bortelaget kjempet seg inn i kampen etter hvilen og vant til slutt 2-1. Dermed stoppet Derbys rekke med kamper uten tap på 12. Laget leder fortsatt ligaen, men det er svært tett i toppen.

Forsvareren Ryan Shotton måtte stå over Wigan-kampen grunnet sykdom, men er trolig tilbake i kveld. Nå er det imidlertid Leon Bests tur til å være syk, og spissen ser ut til å gå glipp av kampen.

Det er ventet at Steve McClaren roterer en del på laget. Midtbanespilleren Paul Coutts, som har vært ute med ulike skader ca et år, er én av spillerne som kan få sjansen.

Kit Symons har hevet nivået på Fulham flere hakk etter at han tok over for Magath. Den tidligere Manchester City-forsvareren er på jakt etter å skaffe seg managerjobben på fast basis, og en seier over sterke Derby vil gi ham enda bedre kort på hånden.Det kan tale for at han ikke gjør store omveltninger på laget i kveld

Et annet moment som taler i formsterke Fulhams favør er at laget har hatt spillefri i fire dager, mens Derby var i aksjon lørdag.

For bortelaget er opprykk til Premier League det store målet for sesongen, og vi tror mest på hjemmeseier i kveld H spilles til 2,40 i odds.

Leyton – Preston B 2,20
Leyton Orient kommer fra et stygt 0-3-nederlag for middelmådige Port Vale og har bare tatt fem poeng på de siste seks kampene. Ligger på 18. plass i League One, bare etter poeng over nedrykksstreken.

Toppscorer Darius Henderson (fem mål) pådro seg rødt kort mot Port Vale og soner karantene i kveld og de to neste kampene. Det er meget dårlig nytt for et Leyton som er plaget av mange tunge fravær.

Romain Vincelot, Gary Sawyer, Kevin Lisbie, David Mooney, Adam Legzdins og Lloyd James befinner seg for tiden på skadelisten, mens innleide Jack Price er sendt tilbake til Wolverhampton med en ankelskade.

Tidligere QPR-forsvarer Mauro Milanese er ansatt som Leytons nye manager, men Kevin Nugent, som har fungert i stillingen siden Russell Slade overtok Cardiff etter Ole Gunnar Solskjær, blir værende i klubben som hovedtrener.

Preston er det store formlaget i ligaen og står med seks strake trepoengere. Lå under 0-2 for Fleetwood allerede etter sju minutter sist, men viste moral og vant kampen 3-2 etter tre scoringer den side halvtimen.

Ligger for tiden på andreplass og kan øke luken ned til playoff til fem poeng dersom det skulle bli seier i kveld.

Tom Clarke er tilbake etter å ha stått over med sykdom mot Fleetwood, men Bailey Wright og Calum Woods er ute med skader.

Leyton Orien er ligaens desidert svakeste hjemmelag og har bare tatt to poeng hjemme på Brisbane Road i høst. Den nye manageren Milanese sliter med en tropp full av fravær, og vi tror dette blir en tung debutkveld.

B til 2,20 er et spennende spill på et særdeles formsterkt bortelag.

Samlet odds for dobbelen: 5,28.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus