*Nettavisen* Sportspill.

Takk for følget, Deila

Ronny Deilas Celtic skal få slite med å ta seg videre i Europa League etter 3-3 i hjemmekampen mot Inter. Foto: Jeff Holmes (Pa Photos)

Vi tviler sterkt på at Celtic klarer å hamle opp med Inter på bortebane.

26.02.15 10:04

Øvrige tips fra Sportspill torsdag:
Dagens dobbel 2
: Spurs må prioritere cupfinalen
VM-tips, hopp: Bardal kan overraske
VM-tips, hopp:
Velta kan gjøre det igjen
VM-tips, stafett: Heidi må gjøre jobben
V5 Bjerke: Lettløst, men bankerfri i lunsj
V4 Romme: Spennende lunsjbanker

Torsdagens oddsprogram består blant annet av returkamper i 32. delsfinalen i Europa League, Get-ligaen og SHL. I VM er det både stafett for kvinner, hopp stor bakke og kombinert på menyen.

Flere av lagene i Europa League kan komme til å stille reservepreget i kveld grunnet tett kampprogram og viktige kamper til helgen. Det anbefales derfor å sjekke lagoppstillingene før man spiller på kampene.

HTML EMBED

Dagens dobbel 1

Inter - Celtic H
Athletic Bilbao - Torino H
HTML EMBED

Inter – Celtic H 1,55
Første kamp: 3-3.
Det ser endelig ut til at Roberto Mancini har fått ut potensialet i Inter-troppen etter en litt famlende start på comebacket som manager i klubben. Kommer fra 2-1-seier borte mot Cagliari mandag og har dermed vunnet tre seriekamper på rad.

I bortemøtet i Glasgow ledet Inter både 2-0 og 3-2, men en meget sen scoring av den City-eide innbytteren John Guidetti sørget for 3-3. Inter hadde hele 26 avslutninger i kampen, 12 av dem på mål.

Lukas Podolski og Marcelo Brozovi er ikke berettiget for spill i EL for hjemmelaget. Forsvarerne Jonathan og Yuto Nagatomo er ute med skader, og det ser ut til at Juan Pablo Carrizo erstatter førstekeeper Samir Handanovic.

Celtic er i god form i den hjemlige ligaen og har stø kurs mot et nytt seriegull. Ronny Deilas mannskap må imidlertid unngå personlige feil og heve det defensive spillet kraftig dersom laget skal ha noe som helst mulighet til å gå videre i EL.

Charlie Mulgrew og Mikael Lustig er fortsatt ute for Celtic. Den viktige spissen Kris Commons var tilbake med to scoringer i helgens 4-0-seier over Hamilton.

Det er hele ti poeng opp til CL-plass for Inter, og laget er også ute av Coppa Italia. Dermed er EL mer interessant enn det normalt ville ha vært for Mancini, og vi tror italienerne avanserer til 16. delsfinalen.

Kampstart: 19.00.

HTML EMBED

Athletic Bilbao – Torino 1,90
Første kamp: 2-2.
Det svingte godt i det første møtet mellom disse to. Torino hadde en stor sjanse til å gå opp til 3-1 ved Christian Molinaro, men backen klarte ikke å få ballen i mål. I stedet utliknet Bilbao til 2-2, og mot slutten av kampen var det baskerne som var nærmest seieren. Carlos Gurpeguis heading ble imidlertid stanset av treverket.

Athletic kommer fra 1-0-seier hjemme mot Rayo Vallecano og klatret til 12. plass i La Liga.

De viktige offensive spillerne Aritz Aduriz og Markel Susaeta ble hvilt for en uke siden, men spiller trolig returkampen. Forsvareren Mikel Balenziaga og den defensive midtbanespilleren Ander Iturraspe er trolig ute.

Torino gjort det meget bra i Serie A så langt i 2015 og har ikke tapt en seriekamp siden bortemøtet med Juventus 30. november. Har falt ned til tiendeplass etter å ha spilt uavgjort borte mot Fiorentina og hjemme mot Cagliari i de to siste kampene.

Midtbanespilleren Marco Benassi soner karantene.

Italienske lag pleier å legge mindre innsats i EL enn det de spanske gjør, og Athletic ser ut til å ha noe på gang i en sesong som har vært skuffende så langt.

Dette bør være en god mulighet for hjemmelaget.

Kampstart: 21.05.

Samlet odds for dobbelen: 2,95.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag