Foto: hesteguiden.com

Tar ikke turen forgjeves?

Nei, når Asbjørn Mehla reiser til Østfold for å kjøre kun en hest, tror vi ikke han reiser tomhendt hjem!

Kommersielt

Klikk her for å se våre V5A-forslag.

Det ble mye styr etter søndagens tipsklaff , men nå begynner undertegnede å komme til hektene igjen. Det er nå historie, og det er bare å se fremover og ta nye tak!

Nyhet!Vil du motta Håkons eksperttips til V65- og V75-omgangene på e-post? Klikk her !

Til en småspennende V5A-rebus på Momarken i kveld mener vi 12 Gentle Lord i innledningen skal ha gode muligheter til å avlegge sitt maidenchip. 4-åringen gikk strålende løp mot klart bedre hester enn dagens konkurrenter før hvilen, og på Momarkens lange oppløp, tror vi B. Gent L. -sønnen viser seg som den klart sterkeste til slutt. Sporet anser vi som en fordel med tanke på feilfri avgang, og når vi her snakker om et foreløpig tredjevalg i et typisk garderingsløp, ja så klemmer vi til!

Halle med fete sjanser i to relativt åpne løp
Svært dyktige Tor O. Halle har full form på stallen, og i hhv V5-3 og finalen sender han ut to hester som skal regnes i striden helt der fremme. I den tredje avdelingen er det 2 Spenda D`Hilly som er seiersvåpenet, og når det meldes om at 3-årshoppa utstyres med helstengt hodelag for anledningen, ja så skal Lucky D`Hilly-datteren krysses tidlig. Det kan dog ligge an til tøff kjøring innledningsvis i dette løp, noe som kan gjøre sitt til at løpet kan åpne seg litt opp.

Tilbake etter pause kommer 7 Mazzetti i V5-5, og på sitt beste legger den kapable Gill`s Victory-sønnen et slikt felt på rygg. 5-åringen står litt langt ute bak startbilens vinger, men uten de helt store kanonene på innsiden er vi ikke helt fremmed for at Halle-traveren kan bli sluppet relativt billig til tet. Veldig spennende i løpet er dog 8 Virenque A., og J.R. Broline-sønnen som er svært god på sitt beste bør her vurderes tidlig, som en foreløpig 7-prosenter i spillet! 6-åringen varslet litt form sist, og dagens arena passer trolig Refsdal-traveren som hånd i hanske.

Kjøp Nettavisens ekspertforslag her.

Ikke fremmed for at det smeller
Nei, i de to øvrige avdelingene er det en rekke urutinerte hester på farten, og bred gardering er å anbefale. I den andre avdelingen skiller duoen 6 Thai Quest og 8 Delicious Daughter seg litt ut på kapasitet, men noen sikre kort er det så langt fra snakk om. I V5-4 er det slett ikke lett å skille hestene, men vår favoritt til å vinne blir 12 Faksina. Järvsøfaks-datteren stod for den sterk innsats til sølv på fine 32. 0 full vei sist, og i en feilfri utgave er 5-årshoppa hesten å stå i mot til slutt.

Nettavisen spilte inn 8399 kroner på sine foreslåtte DD-spill i helgen!

Ekspertforslag
Til V5A-rebusen på Momarken har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 140, 350 og 1225 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus