Tarjei Bø har vist strålende takter i sesonginnledningen.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Tarjei Bø har vist strålende takter i sesonginnledningen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: Vidar Ruud (NTB scanpix)

Tarjei i hysterisk form

Storebror Tarjei Bø har tatt tilbake hegemoniet i familien Bø, og blir klar favoritt mot broder Johannes i torsdagens sprint i Pokljuka.

Kommersielt

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Oddstips 1: Leeds-oppturen får en brå slutt
Oddstips 2:
- Mourinho varer ikke en måned til
V64 Åby:
Bergh har jackpotbankeren
V4 Umeå: 70-åring som duger
V5 Bjerke:
Nå må det være dags for Brenden
V65 Bergen: To bankere i åpen omgang

Det ble solid treff for begge våre dobbelforslag onsdag. Dobbelen med seier til outsideren Nederland mot Frankrike og over 48,5 mål i kampen Danmark - Romania satt klokkerent til 3,51 i odds. Jake Livermores seiersmål i det 90 minutt for Hull hjemme mot Reading betød også klaff for dobbelen med Hull-seier kombinert med seier til Getafe og den dobbelen betalte 3,41 i odds.

Torsdag er det ikke et veldig sprekt langoddsprogram, fotballmessig er det vel Championship-kampen mellom Wolverhampton og Leeds som peker seg. Ellers spilles det også i kveld cup i flere land i Europa. Skiskytterne innleder sin helg i Pokljuka med sprint for menn.

Tarjei Bø - Johannes Thingnes Bø H 1,55
I øyeblikket er det ingen tvil om at storebror Bø har tatt tilbake hegemoniet i familien Bø, etter sin sykdomsplagede forrige sesong. Tarjei har fått tilbake toppfarten i sporet, og i øyeblikket både skyter han bedre og går fortere enn lillebro Johannes. Tarjei ble nummer sju på denne distansen i fjor etter feilfri skyting, men manglet da toppfarten i sporet. Johannes kom på 10. plass med to bom. Tarjei var klart best av brødrene sist helg i Hochfilzen og spilles som duellvinner i dag til godkjente 1,55 i odds.

Dominik Landertinger - Fredrik Lindström H 1,55
Østerrikeren Dominik Landertinger viste gryende storform i Hochfilzen sist uke. Endte på 13. plass på sprinten etter en bom, og gikk seg opp til 5. plass på jaktstarten. Trives veldig bra i Pokljuka og ble nummer to på sprinten forrige sesong og endte på 4. plass på jaktstarten. Svenske Fredrik Lindström skjøt feilfritt på sprinten i Hochfilzen på sprinten sist helg og endte på 15. plass. Tross feilfri skyting endte han 2,1 sekunder bak Landertinger til tross for at han skjøt en bom. Lindström bommet tre ganger på jaktstarten og endte på 17. plass.

Var langslått av Landertinger på sprinten i Pokljuka sist sesong. Bommet en gang på sprinten (Landertinger feilfritt og andreplass), men var likevel minutter bak Landertinger i mål.

Landertinger viste form sist helg, leverte strålende i Pokljuka forrige sesong og tåler trolig en bom mer enn Lindström i dag. Klar fordel Landertinger i denne duellen og 1,55 må være spillbart.

Duellseire til Tarjei Bø og Dominik Landertinger gir oss en dobbelodds på 2,40.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør