Genoa-keeper Mattia Perin i aksjon mot Napoli tidligere i sesongen.
Genoa-keeper Mattia Perin i aksjon mot Napoli tidligere i sesongen. Foto: Giuseppe Cacace (Afp)

Tatt for promillekjøring i helgen – spiller i kveld

Genoa-keeper Mattia Perin slipper unna med en bot fra klubben etter å ha kjørt bil i alkoholpåvirket tilstand fredag kveld.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill mandag:
Dagens dobbel:
  Ny nedtur for Villa
V65 Klosterskogen:
Hamre i 200
V64 Halmstad:
  Sofia med skyhøt seiersprosent

Vi står overfor et typisk mandagsprogram på oddsen med kamper fra blant annet Premier League, La Liga og Serie A.

Vi startet dagen med en spennende dobbel til 3,43 i odds og fortsetter her med et singelspill til 2,10 i odds.

Dagens oddstips

Genoa - Palermo H


Mattia Perin har hatt en god sesong i Genoa-målet og har bidratt til at laget ligger på en overraskende femteplass i Serie A før kveldens hengekamp. Vil komme á poeng med Napoli på bronse dersom det skulle bli seier mot Palermo.

Perin har imidlertid hatt en trøblete oppladning til oppgjøret. 22-åringen ble stoppet av politiet med et ulovlig promillenivå da han kjørte sin Volkswagen Golf i Genoa fredag kved. Perin har forklart at han var på vei hjem fra en middag som han og Andrea Bertolacci hadde stelt i stand for lagkameratene for å feire at de hadde debutert på landslaget.

Trener Gian Piero Gasperini har varslet at episoden ikke får andre konsekvenser fra klubben enn en bot, og at Perin spiller fra start i kveldens kamp. Dermed får 22-åringen en mildere straff enn det Francelino Matuzalem gjorde forrige sesong, da han ble droppet fra troppen mot Juventus for en tilsvarende hendelse.

Stefan Sturaro må derimot stå over matchen etter å ha pådratt seg rødt kort mot Cagliari sist. Midtbanekollega Tomas Rincon og forsvareren Sebastian De Maio blir trolig ikke klar grunnet skader.

Palermo rykket opp fra Serie B forrige sesong og har hatt en fin utvikling utover høsten. Har klatret til 14. plass etter å ha tatt sju av ni mulige poeng på de siste tre kampene. Høydepunktet her var 2-0-seieren borte mot Milan for to runder siden.

Skademessig ser det bra ut, og midtbanespilleren Francesco Bolzoni er eneste fravær.

Noe som imponerer med Genoas gode tabellsituasjon er at laget har hatt et nokså tøft kampprogram. I den forrige hjemmekampen ble Juventus slått 1-0 (serielederen eneste tap), og laget har også beseiret Lazio på Stadio Luigi Ferraris.

H spilles til 2,10 i odds.