*Nettavisen* Sportspill.

Teddy Sheringham snur skuta

STEVENAGE-SJEF: Teddy Sheringham må vel være League Twos aller mest kjente trener. Foto: Adam Davy (Pa Photos)

Den tidligere Manchester United-stjerna er nå blitt sjef i League Two-laget Stevenage.

07.10.15 13:04

Det finnes kamper fra NHL og England på dagens langoddsprogram, samt litt svensk hockey.

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Dagens oddstips 2
: Calgary innleder NHL-festen

V4 Täby Galopp: Ny galoppfest med Lopez
V76 Bjerke:
Blekkan med ambisjoner på Bjerke

TV-kampene: Slik er din TV-uke

Dagens singel, innleveringsfrist klokken 20.40.
Stevenage - Dag & Red, H 1,90.

Det er kanskje underlig å argumentere hvorfor et lag som har tapt fire kamper på rad plutselig skal vinne, men de har absolutt hatt marginene mot seg i det siste. Likevel er det ikke til å legge skjul på at de opplever måltørke, de siste tre kampene har endt uten scoring. Da er det bare et spørsmålstegn før det løsner.

Trener Teddy Sheringham, kjent for de fleste med hjerte for engelsk fotball, lover på klubbens nettsider å stille med et godt lag. Logikken hans er denne: Momentum er viktig uansett turnering, og en seier i dag kan ikke skade ligaformen.

Det er for øvrig bare et par dager siden 18-årsjubileet for Sheringhams første Manchester United-scoring på Old Trafford, da hjemmelaget vant 2-0 over Crystal Palace.

Den oktober-dagen i 1997 stilte United med følgende lag: Schmeichel; G Neville, Berg, Pallister, P Neville (Irwin); Johnsen (Poborsky), Butt, Beckham, Giggs, Scholes; Sheringham. Noen United-fans som savner den tiden?

Trøblete periode
Teddy Sheringhams overgang til manager-yrket har imidlertid ikke gått like knirkefritt. De hadde en flott start på sesongen og kapret mange poeng i innledningen. Det betyr at de har det som skal til, også for å vinne denne kampen.

Han har slitt en del med skader denne sesongen og tatt inn så mange som 28 i førstelaget, en stor del av dem under 23 år. En rotasjon han innrømmer ikke nødvendigvis gagner laget.

Hjemmelaget hadde bra statistikk på hjemmegress før nedturen startet, og står nå med 2-1-3.

Jesse Joronen er på landslagsoppdrag og overlater keeperplassen til Chris Day. Connor Smith, lånespiller fra Watford, har returnert til moderskipet.

Formsvake gjester
For det er ikke bare hjemmelaget som sliter stort med formen. Gjestene kommer til kamp med to poeng fra de fem siste kampene, men var svært uheldige da de slapp inn to i løpet av de ti siste mot Mansfield og tapte 3-4 i helgen.

Likevel var det et resultat og en opplevelse som neppe styrket lagmoralen og gjestene har også en stor jobb å gjøre når det gjelder form og selvtillit. 1-1-3 på bortebane er ikke spesielt spennende statistikk.

Det er ingen nye skadefravær hos gjestene.

Dette er ikke en spesielt attraktiv oddsdag og vi må bruke det vi kan. Derfor ender vi opp med et hjemmespill til 1,90, først og fremst i visshet om at Stevenages dårlige trend ikke kan vare evig.

Vi tar Sheringham på ordet når han sier at laget skal stille sterkt, men det kan nok lønne seg å dobbeltsjekke lagoppstillingen før man setter spillet uansett.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.