Wrexham-spillere jubler for scoring i FA-cupkampen mot Stoke i januar i år. Stoke vant til slutt 3-1, men Conference-laget har senere spilt seg til finalen i FA Trophy.
Wrexham-spillere jubler for scoring i FA-cupkampen mot Stoke i januar i år. Stoke vant til slutt 3-1, men Conference-laget har senere spilt seg til finalen i FA Trophy. Foto: Lynne Cameron (Pa Photos)

Tenker bare på cupfinalen

Wrexham skal spille finale i FA Trophy til helgen og bryr seg lite om kveldens uviktige seriekamp.

Kommersielt

Tirsdagens Sportspill-meny:
Dagens dobbel:
  Storhamar fester grepet
V4 Eskilstuna:  Interessant lunsj
V5 Drammen:  Nytt stortalent fra Gundersen
V64 Forus:  Kvasnes rocker

Nancy gjorde jobben for oss i mandagens kamp mot bortesterke Auxerre, men dessverre røk det andre singeltipset (Örebro - Växjö H) 16 sekunder før full tid.

Tirsdagens oddsprogram bærer preg av at det er landskampuke, men det finnes likevel litt snadder på menyen.

Dagens oddstips

Nuneaton - Wrexham H

Wrexham ligger på 14. plass i Conference National og har 17 poeng opp til den laveste playoffplassen. Ettersom laget har tre kamper til gode på topplagene, er det fortsatt teoretisk mulig å kapre den viktige sjetteplassen. Men den teorien er så tynn at man må være en ekstremt innbitt Wrexham-fan for i det hele tatt å tenke tanken på at laget skal klare rykke opp.

Det er blitt uavgjort i de to siste kampene, og laget har ikke tapt på fem serierunder.


Sesongens høydepunkt kommer til helgen, når Wrexham skal spille finale i FA Trophy mot North Ferriby på Wembley. Laget vant også cupfinalen i 2013 foran 35.000 tilskuere, og det er ventet et stort oppbud av fans til søndagens kamp.

Manager Kevin Wilkin gjorde en rekke endringer på laget i midtukekampen før semifinalen mot Torquay for en måned siden, og det vil være en stor overraskelse hvis ikke det samme skjer i kveldens oppgjør.

- Dette er en kamp vi fint kunne ha klart oss uten, sier Wilkin til lokalpressen om møtet med sine gamle klubb.

Manageren må uansett klare seg uten den faste midtstopperen Blaine Hudson , som er ute med skade. Flere andre forsvarsspillere sliter også med skade, og det er mulig at verken Luke Waterfall, Manny Smith og Ross White blir å finne på banen. I tillegg er det usikkerhet rundt spissen Wes York og den innleide midtbanespilleren Kieron Morris .

Nuneaton virket helt fortapt inntil nylig, men har tettet helt igjen bakover på banen på senvinteren (laget har ikke sluppet inn mål på 509 minutter) og står med 3-3-0 på de siste seks kampene.

Forrige runde ble det en kruttsterk borteseier over topplaget Macclesfield, og det skiller nå bare sju poeng opp til Afreton på sikker plass. Ingen umulig oppgave dersom formen holder de siste sju rundene.

Laget er svekket av at førstekeeper Max Crocombe er på landslagsoppdrag for New Zealand. Ellers skal fraværssituasjonen være nokså god.

Nuneaton er i knallform og kjemper en desperat kamp for å unngå nedrykk. 2,40 i odds på hjemmeseier er greit betalt med tanke på at et fraværstynget Wrexham har tankene helt andre steder enn kveldens kamp.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus