*Nettavisen* Sportspill.

Tennisfinale til nesten fire i odds

Novak Djokovic og Roger Federer møtes i søndagens ATP-finale i London. Foto: Rob Carr (AFP)

Kveldens tennisfinale mellom Djokovic og Federer har sin klare favoritt i Djokovic, men Federer vil ikke gi seg uten kamp.

22.11.15 10:59

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Oddstips 1:
Helland blir cupfinale-helt
Oddstips 2:
Det er godt å være norsk i Tyskland
Oddstips 4:
Atalanta er ingen bløff hjemme
Oddslangskudd: West Ham kan gjøre det igjen
Tippetips:
Europa rundt på søndagens tippekupong
V64 Åby: Storstilt jackpotomgang med 1,2 mill ekstra
V4/V5 Jägersro:
Ny galoppsuksess på Jägersro?
TV-kampene:
Søndagens TV-sendte fotball

Et nytt flott langoddsprogram venter denne søndagen, og det er naturligvis cupfinalen mellom Rosenborg og Sarpsborg som er det støre høydepunktet. Men kampen mellom Tottenham og West Ham i Premier League er også en godbit søndag og i tillegg spilles det en rekke interessante kamper i både Serie A, La Liga og Bundesliga.

Tennistipset er utarbeidet av Nettavisens tennisekspert Rolf Lerum.

Roger Federer - Novak Djokovic 1-2 i ett - odds 3,75

Kl.1900 braker altså verdens to beste spillere i sammen i årets siste ATP-finale. De møttes jo tidligere i turneringen, og da hadde vi en følelse for Roger Federer. Det viste seg å være helt riktig, og han innfridde som en frisk 3-oddser.

På søndag er det altså finale, og dette blir garantert BETYDELIG tøffere for Federer. I finaler så er Djokovic omtrent umulig å beseire, og han har altså vunnet denne finalen tre år på rad.

Et spill på Djokovic til 1,37 burde være sikkert, men det er ikke på dette utfallet vi skal tjene penger på denne kampen.

Vi tror nemlig at Djokovic vinner denne kampen 2-1 i sett, og der er oddsen langt mer fristende. Nemlig 3,75! Hvorfor tror vi så at dette ender i tre sett?

Jo, for disse kampene pleier å bli veldig jevne, og Roger Federer pleier nesten alltid å få med seg et sett når han møter Djokovic. På de siste ti kampene så har han fått med seg minst et sett i ni av kampene…

Det som også er viktig å merke seg at med en gang det dreier seg om finaler så viser det seg gang på gang at Djokovic har en helt overlegen psyke kontra Federer. I de ti siste finalene disse har møtt hverandre så har Djokovic vunnet åtte av dem… Han er rett og slett best når det gjelder.

Vi tror på en jevn finale, men vi tror at verdenseneren haler det i land, og vinner dette 2-1 i sett til flotte 3,75 i odds.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.