*Nettavisen* Sportspill.

Tet og slutt?

Alt skulle ihvertfall ligge til rette for at vår Dagens Dobbel-banker leder rundt om mot passende motstand.

01.01.09 12:13

Klikk her for å se våre DD-forslag.

På blott 36 starter har 3 Star Star V. tjent mer enn 400.000 kroner, og det vitner om en hest som har hevdet seg med bravur i til dels tøffe lag.

Super News-sønnen har tidligere vist seg veldig kvikk fra start, og i dag er sannsynligheten stor for at kusk Åsbjørn Tengsareid sikter inn føringen direkte. I så fall tror vi ingen rører 5-åringen som så strålende ut ved sin siste seier på fine 16.9. Fikk da et tøft løp utvendig etter litt pause, og normalt er det en ytterligere skjerpet utgave vi får se til dagens dyst.

Konkurrentene i DD-1 har Tengsareid-traveren trillet ball i hatt med før, og vi har god tro på at vi setter vår første vinner for året.

Tre hester gjør opp?
I den andre DD-avdelingen kan det ligge an til tøff kjøring innledningsvis mellom hestene 4 og 5, og vi tror således disse to kan få det litt tungt til slutt. Mest spennende på kryssene er utvilsomt 3 Dagsvinnni. Pajaprins-datteren har slett ikke hatt den rette flyten på løpene nå på slutten, og i dag står 8-årshoppa ypperlig inne i løpet.

Klikk på bildet for å forstørre.

Favoritten 10 Gilborken utvikler seg stadig, og Lome Elden-sønnen som vant hele seks løp under fjoråret må regnes med solide vinnersjanser på ny.

8 Støveld kommer ut etter litt pause med nyladede batterier, og selv om sporet med fordel kunne vært bedre skal ikke Elding-sønnen som kan svært mye på sitt beste avskrives.

I skrivende stund (kl. 11.45) er det kun omsatt for 14.000 kroner i DD-spillet, og det er således litt for tidlig å se til oddsene. Vi forventer dog å få en solid avkastning på vår investering dersom vinneren er å finne på hestene 3 og 8 i DD-2 mot vår banker i DD-1.

Ekspertforslag
Vi har satt opp to DD-forslag på hhv 120 og 300 kroner.

”Tors kiosk: Klikk her for å lære om Lyntoto”.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag