Kristian Malmin kjører vår banker for dagen.
Kristian Malmin kjører vår banker for dagen. Foto: hesteguiden.com

Tet og slutt?

Ja, mot veldig behagelig motstand skal vår banker for dagen ha svært gode sjanser til å lede sitt løp rundt om.

Kommersielt

Klikk her for å se våre V5A-forslag.

Det er liten tvil om at den beste hesten i den fjerde avdelingen er 7 Mi Mi, og dersom Carmody Lobell-datteren takler de krappe svingene i Skien (har gått fint i Drammen, og vi tror det skal gå greit), ja så mener vi det skal være snakk om en klink vinner. 5-årshoppa ble matchet i knalltøffe lag hele veien før hvilen, og innsatsen til fjerde på 16.9 mot klart bedre hester enn dagens konkurrenter etter lang pause i den siste starten må Haugen-traveren få klart godkjent for. Løp i kroppen har normalt gjort godt, og vi satser på at Gunnar Austevoll leder rundt om med vår banker for dagen.

Revansjerer seg direkte?
Ja, vi hadde knalltro på 3 Moe Granar på Bjerke i den siste starten, men Braute-sønnen slo ved den anledningen på en galopp (mistet en sko), men i kveld står 6-åringen veldig riktig til. Birkeland har tidligere vist han kan slå disse hestene fra posisjonen utvendig for leder, og vi har god tro på seier.

Vi tror Asbjørn Mehla har skjønt at 8 Zevs må gå på rulle i denne klassen, og på en kortspeed er Spang Best-sønnen livsfarlig. Champion Høitomt sitter bak sannsynlig tethest 1 Lundfax, og på en arena som dagens kan Järvsöfaks-sønnen lede rundt om.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Øvrige vurderinger
V5-1: Klart best på kapasitet er 10 Nume Best, men Krembest-sønnen sliter litt med det helsemessige. Innsatsen til sølv på flotte 29.6 full vei i et V75-løp sist var strålende, og på sitt beste runder Knutsen-traveren enkelt denne gjengen her. Tilbake etter litt pause kommer 11 Rigel Pål, og 5-åringen kan fort vise seg frem i en forbedret utgave. Sjefen-sønnen kan mye på sitt beste, og Johnsen-traveren er fullstendig bortglemt som en foreløpig 2-prosenter!

V5-2: Vi støter her på et løp med mange vinnerkandidater, og vi garderer bredt. Klart bedre enn raden er 5 Super Rolly, og vi tror 8-åringen skal ha en fair sjanse til å innta føringen i løpet. I så fall er det slett ikke utenkelig at Super News-sønnen leder rundt om, og vi syntes Aasev-traveren er snakk om den klart mest spennende i løpet, kun krysset av på snaue 18 %! Et toppløp løp etter lang pause mot gode hester leverte 6 Orion Du Goutier i den siste starten, og den sterke Heisholt-traveren er snakk om en tidlig gardering.

V5-3: Skremmende dårlig kvalitet på hestene, men vi tror vi har krysset av for vinneren på våre fire utvalgte. 3 Donatello står fint til, og selv om Coktail Jet-sønnen ikke er snakk om noen stor stjerne bør han ha en topp vinnersjanse i et slikt løp. Fin kapasitet er det på 11 Queen Photo, og vi forventer at 4-årshoppa viser seg kraftig forbedret med det siste løpet innefor vesten etter litt pause.

Ekspertforslag
Til V5A-rebusen på Klosterskogen har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 120, 400 og 1120 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus