Alexander Tettey pådro seg en smell i hodet i en duell med Derbys Jamie Hanson (ikke på bildet) lørdag, men er meldt klar til kveldens bortekamp mot Huddersfield.
Alexander Tettey pådro seg en smell i hodet i en duell med Derbys Jamie Hanson (ikke på bildet) lørdag, men er meldt klar til kveldens bortekamp mot Huddersfield. Foto: Stephen Pond (Pa Photos)

Tettey ristet av seg hodepine

Alexander Tettey er meldt klar til kveldens kamp viktige Norwich-kamp til tross for at han fikk en smell i hodet i helgen.

Kommersielt

Sportspills meny tirsdag:
Oddstips 1: 
Umulig oppgave for Arsenal?
Oddstips 2
: Barnsley i eventyrlig form
Dagens dobbel 1:
  Blackburn har ikke gitt opp PL
V65 Momarken tirsdag:  Gunnar fikser vorspielet
V4 Hagmyren:  Årspremiere på Perssons hjemmebane
V5 Drammen tirsdag:
  Herlig utfordrende lunsj

Vi står overfor et flott langoddsprogram til å være en tirsdag. Det er to spennende kamper fra åttedelsfinalen i Champions League på menyen, og i England er det full rulle i Championship, League One, League Two og Conference. Det spilles også sluttspillkamper i SHL. 

Dagens dobbel 2

Huddersfield - Norwich B
Wolverhampton – Sheffield Wednesday H

Huddersfield – Norwich B 1,90
Det er lite som stemmer for Huddersfield om dagen, og laget har bare tatt ett poeng på de siste fire kampene. Det poenget kom borte mot Birmingham lørdag, mens forrige hjemmekamp endte med et meget skuffende 0-2-tap for Rotherham.

Den magre poengfangsten i mars har sent Huddersfield nedover på tabellen, og nå skiller det bare sju poeng og fire plasser ned til Wigan på nedrykk.

Situasjonen ble ikke bedre av at spissen Harry Bunn (delt toppscorer med 9 mål) og den faste forsvareren Jack Robinsonhavnet på skadelisten i kampen mot Birmingham. Angriperen Nahki Wells (9 mål) har mistet de siste kampene grunnet en skulderskade og spiller rekker trolig heller ikke kveldens kamp.

Norwich måtte nøye seg med 1-1 i toppkampen mot Derby lørdag, men ligger bare tre poeng bak serieleder Bournemouth, Watford og Middlesbrough.

Kanarifuglene har plukket flest poeng av samtlige lag i ligaen på de ti siste rundene. Det er spesielt på bortebane det har løsnet, og på de ni siste kampene på fremmed gress står Alex Tettey & co med strålende 6-2-1.

Fraværsmessig ser det bra ut for Norwich.

Huddersfield er et begrenset lag og må klare seg uten sine to mestscorende spisser i kveld. Norwich er klart forbedret under Alex Neil og fremstår som en av de desidert største opprykkskandidatene. Laget har slitt litt på hjemmebane mot defensivt innstilte motstandere, men får ofte mer rom å boltre seg på i bortekampene.

Tro oss, Norwich fikser dette.

Wolverhampton – Sheffield Wednesday H 1,85
Wolverhampton har bare tatt to poeng på de siste tre kampene, noe som kan forklares med tøff motstand (Bournemouth borte og Watford hjemme før 1-1-kampen borte mot Brighton lørdag).

Ettersom både Ipswich og Brentford tapte sine kamper i helgen, henger ulvene fortsatt med i kampen om playoff. Med ni runder igjen i Championship ligger laget på åttendeplass, tre poeng bak den gjeve sjetteplassen.

Forsvarsspilleren Dominic Iorfa mistet lørdagens kamp og må stå over også i kveld.Carl Ikeme og Tommy Rowe befinner seg fortsatt på skadelisten.

Hadde det blitt seier over Fulham i helgen, ville de mest optimistiske blant Sheffield Wednesday-fansen fortsatt hatt et ørlite håp om playoffspil. 1-1 betyr imidlertid at det skiller 12 poeng og 5 plasser opp til Brentford, og da er nok opprykkstoget gått for denne gang.

Tok tre oppskriftsmessige poeng borte mot tabelljumbo Blackpool nest sist, mens det ble tap for Blackburn på hjemmebane runden før det.

Will Keane måtte ut med skade mot Fulham, og spisskollega Sergiu Bus sliter med ankelen. Dermed kan det være duket for Caolan Lavery, som er blitt hentet tilbake fra et låneopphold i Chesterfield, fra start.

Sheffield har gjort det langt bedre borte enn hjemme denne sesongen, men skal få det tøft mot et opprykksjagende Wolverhampton som har vist god hjemmeform i vinter (4-3-1 på de siste åtte).

Samlet odds for dobbelen: 3,52.

Kampstart: 20.45.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus