Foto: Bill Kostroun / Ap

Tøff batalje i vente for Zuccarello og NY Rangers

Sjekk Hockey-Pelles NHL tips.

Kommersielt

Sportspills meny onsdag:
V4 Täby:Voldsomme galopputbetalinger

Tipset er utarbeidet av vår svenske tipsekspert Hockey-Pelle.

NY Rangers (4–5–1) - Pittsburgh (9–1–0)
Pittsburgh har gjort det riktigt bra i det siste. Tross betydelig mannefall på flere viktige posisjoner. De nye spillerne som er kommet inn har prestert over evne, men følelsen er at laget snart får en reaksjon. Evgeni Malkin kan muligens være tillbake i kveld, men det er høyst tvilsomt. James Neal er utestengt på ny. I tillegg har de skader på sine fire beste forsvarere i form av Kris Letang, Rob Scuderi, Brooks Orpik og Paul Martin.

NY Rangers brøt sin sørgelige tapsrekke mot Calgary sist. Det var ikke spesielt vakkert, men laget viste en god «desperasjon-nivå» og jobbet hardt gjennom hele kampen. Finner man frem til samme nivå i kveld så kan man meget sannsynlig hamle opp med et svekket Penguins. Lagets kaptein Ryan Callahan savnes igjen, akkurat som Marc Staal, men ingen nye skader har blitt annonsert .

Pittsburgh er i god form, men fraværet av alle keyplayers tar snart sin toll.

2,15 er ikke godt nok for spillet, på bortebane mot Rangers. Stort avslag!

Odds: 2.45 - 3.65 - 2.15

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus