*Nettavisen* Sportspill.

Therese kan bli VM-dronninga

Therese Johaug er storfavoritt på lørdagens tremil i Falun. Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix)

Therese Johaug er klar favoritt til å vinne lørdagens 30 km fellesstart i klassisk stil og dersom hun tar gullet, blir hun VM-dronninga i Falun.

01.03.15 07:22

Sportspills meny lørdag:
VM hopp lagkonkurranse: Norge jakter gullet
Oddsdobbel 1: Stoke holder koken
VM-konkurranse: Har du peiling på femmila?
Oddsdobbel 2: En gammel storhet jakter opprykk
Tippetips: United må slå tilbake
V75 Bjerke lørdag: Nettavisen jakter ny supergevinst
V5 Bjerke: Silje den klare V5-bankeren

Lørdagens langoddsprogram er spekket med interessante objekter og det spilles klubbfotball over hele Europa. I tillegg er det 30 km fellesstart for kvinner i ski-VM. et meget spennende hopp-VM for lag. og en spennende lagsprint for kombinertgutta. Ihvertfall i to av øvelsene stiller Norge med klare gullambisjoner, mens det er litt mer uvisst hva Moan og Klemetsen kan få til i kombinert.

Nettavisen Sportspill har satset hardt på ski-VM og har alliert seg med Petter Soleng Skinstad som oddsekspert under hele mesterskapet. Soleng Skinstad er aktiv langrennsløpet og representerer Team Veidekke Innlandet, et av Norges Skiforbunds regionlag. Han ble nummer 20 på 15 kilometeren under NM og nummer 21 på 30 km fellesstart og og konkurrerte i Skandinavisk Cup i nettopp Falun i begynnelsen av januar i år.

Torsdag traff vi på en solid hoppduell til flotte 3,42 i odds og fredag ble det klaff for vår stafettdobbel til drøye 2 ganger pengene.

HTML EMBED

Vinner Therese Johaug gull? Ja. 1,63.
Før mesterskapet startet lanserte vi et langtidsspill på at Therese Johaug kom til vinne tremila til odds 2,25. Etter at dameløperne har gått diverse øvelser, er oddsen på Therese Johaug nå nede i 1,63 (dere som forhåndspilte får selvsagt 2,25 i odds). Likevel setter vi pengene på Therese lørdag. Tre mil er langt og det er tøffe bakker som skal forseres mer enn en gang, det er klar fordel Therese som har sett pigg ut hele mesterskapet.

Marit Bjørgen og Charlotte Kalla er de to eneste vi tror kan utfordre, men både på skiathlon-øvelsene sist lørdag og på stafettene har det vist seg at feltene sprekker opp. Da skal det være klar fordel for Therese Johaug. 1,63 er dog litt snaut til å forsvare et singelspill og vi tar derfor med en duell for å få opp oddsen ytterligere.

Charlotte Kalla - Justyna Kowalczyk H 1,40
Det må være soleklar fordel Kalla i denne duellen. Nå gjorde riktignok Kowalczyk en bra sprint åpningsdagen, men ikke mer. Heller ikke på stafettetappen onsdag stemte det teknisk for Kowalczyk og tre mil er trolig altfor langt for Kowalczyk i nåværende forfatning.

Charlotte Kalla har levert strålende hittil i mesterskapet og leverte også en gnistrende stafettetappe for Sverige onsdag.

1,40 på at Kalla er foran Kowalczyk på lørdagens tremil må være rentepenger og vi spiller denne duellen kombinert med seier til Johaug og får en dobbelodds til 2,28 i odds.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag