*Nettavisen* Sportspill.

Thoresen på vei mot toppformen

Patrick Thoresen scoret ett av målene for Djurgården borte mot Malmö sist søndag.  Foto: Mikael Fritzon (NTB scanpix)

Patrick Thoresen har ikke helt innfridd for Djurgården denne sesongen, men ting tyder på at både han og Djurgården er på rett vei.

03.12.15 13:49

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Oddstips 1: Austin leder QPR til ny seier
Oddstips 2: Lørenskog ute av flytsonen
V65 Bergen: Jackpot med 432 224 kr ekstra
V64 Gävle:
Snakkhesten står alene
V5 Bjerke:
Gunnar Darling er halmstrået
TV-kampene
: Dette er ukens oversikt

Torsdagens langoddsprogram byr på full runde i GET-ligaen, svensk eliteserie og kamper fra Hockeyallsvenskan. I tillegg er det en rekke kamper fra Copa Del Rey, det er Championship fra England og kvinnene innleder sin verdenscup i skiskyting med 15 km fra Østersund.

Det ble en ny flott dag for Nettavisen/Sportspills oddstips onsdag. Fine singelspill på Liverpool (odds 2,55) og Bastia (odds 2,85) sørget for det, men også Barcelona (vant 6-1) innfridde sitt handicap og Real Betis (odds 1,85) innfridde også.

Djurgården - Brynäs H 2,10
Djurgården og Patrick Thoresen har vel ikke helt infridd denne sesongen, men Stockholms-laget ligger tross alt på 6. plass i SHL når serien snart er halvspilt. Tok en sterk borteseier mot formsterke Malmö i forrige serierunde og Patrick Thoresen scoret ett av målene. Hjemme er laget bra og 6-2-3 etter ordinær tid. Ble riktignok 1-2 tap hjemme for Luleå i siste hjemmekamp, men Luleå er garantert at av de beste lagene i SHL, selv om det ligger svakt plassert på tabellen.

Brynäs har tapt tre av de fire siste kampene, men det er verd å merke seg at to av disse har vært mot topplaget Skellefteå (som står med 11 strake seire). Står med 6-1-5 på borteis denne sesongen og slo Djurgården i tilsvarende møte 2-1 i den tredje serierunden. Den viktige backen Anssi Salmela er fortsatt skadet, likeså forwarden Petr Vrana.

Djurgården gjorde en bra match borte mot Malmö sist, og ting tyder på at Patrick Thoresen er i ferd med å finne formen. Vi tror Djurgården bokfører sin sjuende hjemmeseier for sesongen og spiller H til 2,10 i odds.

Levante - Espanyol H 2,05
Vi lanserte Real Betis hjemme mot Sporting Gijon i Copa Del Rey onsdag, da det forelå meldinger om at Gijon kom til å rotere mye på laget. Det var riktig og Betis vant 2-0.

I denne Copa Del Rey-kampen meldes det at Espanyol hviler samtlige utespillere som startet helgens seriekamp borte mot Atletico Madrid og normalt styrker ikke det bortesvake Espanyols sjanser i kveldens oppgjør.

Nå ligger riktignok Levante helt sist i Primera og det er helt sikkert at Levante også kommer til å spare noen førstelagsspillere. Men Copa del Rey spilles best av to oppgjør, og når bortelaget gjør så store endringer, må det v være fordel Levante i kveld.

Hjemmeseier til 2,05 i odds synes bra betalt med disse forutsetningene.

Seire til Djurgården og Levante gir oss en dobbelodds på spreke 4,31.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag