*Nettavisen* Sportspill.

Tips på alle VM-kamper

Kurt Leirvåg er sjef for Nettavisens Sportspill-avdeling. Foto: Paul Weaver/Nettavisen

Nettavisen Sportspill satser stort på VM.

- Brasil-VM blir en fest for alle oss som elsker fotball og oddstipping. Det er noe helt spesielt med fotball-VM, og magien med at mesterskapet kun arrangeres hvert fjerde år, holder statusen oppe. Vi i Nettavisen kommer til å gjøre vårt ytterste for å hjelpe leserne på Sportspill.no til å tjene penger på VM, forteller en entusiastisk Sportspill-sjef Kurt Leirvåg.

Sammen Jens Friberg og Thomas Gulbrandsen utgjør Leirvåg Nettavisens eksperttrio under mesterskapet. Nettavisen kommer til å ha omtale og vurderinger av samtlige VM-kamper, og også eksperttips på de aller flest matchene.

Leirvåg har gjort seg bemerket med gode vurderinger under de to siste store fotballmesterskapene. I Sør-Afrika for fire år siden analyserte han seg frem til at Spania og Nederland skulle møtes i finalen i sin forhåndsomtale av mesterskapet på Nettavisen og Sportspill. Og da en hel fotballverden hadde latt seg sjarmere av Tyskland i EM for to år siden, klemte Leirvåg til med å lansere italiensk seier i semifinalen mot nettopp Tyskland - og fikk rett. Italia, som betalte spreke 4,30 i odds, vant 2-1 og tok seg til finalen.

Leirvåg forsikrer at Sportspills oddseksperter er i god form før Brasil-VM.

- Vi har vært gjennom flere strålende måneder for oddsforslagene på Sportspill.no med godt over 100 prosent i tilbakebetaling på tipsene både i mars og april, forteller Leirvåg, som har følgende spådommer før mesterskapet:

- Så lenge fotball-VM arrangeres i Brasil, er det vanskelig å komme utenom Brasil som favoritt. Men jeg er ikke veldig overbevist. Argentina er alltid ekstremt spennende i fotball-VM, og nå er naive Diego Maradona borte som trener. Fra Europa tror jeg klart mest på Spania og Italia, mens England trolig er bedre enn i VM for fire år siden og i EM for to år siden. Det er likevel neppe nok, og for å bruke et svært beskrivende uttrykk fra nettopp engelsk fotball, jeg tror England har for mye ”lack of quality”, avslutter Leirvåg.

Nettavisens odds- og tippetips finner du på Sportspill.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag