*Nettavisen* Sportspill.

Tirsdagens beste spillobjekter

Bristol Rovers og Stockport County spilles som en dobbel på en dag med få alternativer.

06.02.08 12:50

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Vertene i siget
League One. Nyopprykkede Bristol Rovers har tatt viktige steg vekk fra bunnstriden med 4-3-0 på sine syv siste. Hjemmeseieren over Port Vale i helgen var bare den tredje denne sesongen, 3-6-3 totalt her på sørkysten. Kan stille samme lag for fjerde gang på rad, to spillere er ute med langtidsskader.

Cheltenham har også klatret i høyt tempo etter jul. Innledet året som desidert jumbo, men fire strake seirer mot sterk motstand i januar var nok til å klatre over streken. 0-1-tap og 0-0 de to siste mot bunnkollegene Millwall og Gillingham. Spissen Brooker er usikker, ellers få fravær av betydning.

Hjemmelaget er i fint driv, og kan snuse på play off med seier i sine to hengekamper. Vi tror den første kommer i dag, og vurderer også 3,45 for at den blir med nøyaktig ett mål.

Borteseier i lokaloppgjøret
League Two. Bury sjokkerte med uavgjort og seier mot Norwich i FA-cupen. Ellers har vinteren vært et mareritt med 0-2-9 på 11 seriekamper. 3-4-7 hjemme. Knill er ansatt som ny manager denne uken. Ingen nye fravær den siste tiden.

Stockport er med i kampen om de siste play off plassene etter en god start på året. 5-1-1 på de syv sist, bedre borte enn hjemme med 7-3-4 på reisene. Turnbull og Owen mangler, Smith trolig tilbake fra skade.

Gjestene skal ha en solid sjanse til tre poeng på den korte turen nordover til Bury. Hjemmeoddsen tåler sammenligning best, men vi nøyer oss med 2,10 for borteseier i mangel på alternativer.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag