Comet har infridd våre forventninger ved flere anledninger, og får tillit til fin odds.
Comet har infridd våre forventninger ved flere anledninger, og får tillit til fin odds. Foto: Håkon Mosvold Larsen (Scanpix)

Tirsdagens oddstips

I dag går vi for en dobbel til 2,54 ganger innsatsen.

Kommersielt

Gårsdagens forslag røk på Modo, som vant skuddstatistikken og banespillet overlegent, men tapte mot slutten med en mann mer på isen.

I dag vender vi øynene mot Get-ligaen, der det er flere fine objekter i dag.

Flere tips og hele programmet finner du her

Nettavisens statistikkportal omfatter også hockey

Haldensere på hevntokt
Furuset nede på den åttende og siste sluttspillsplassen for øyeblikket, og formen er alt annet en god. De slo nylig Trondheim hjemme, men det gjør jo alle denne sesongen, og ellers går det meget trått for hovedstadslaget. 2-9, 1-4 og 2-8 på de tre andre kampene den siste tiden. Ulvene fra Groruddalen må snart begynne å vinne igjen hvis ikke godtgående Lillehammer skal komme bakfra og snyte dem for sluttspill.

Comet ligger 13 poeng foran på tabellen, men er noe ustabile. Slo nettopp Furuset 4-1 hjemme i forrige uke, før det ble et ufortjent tap etter straffer hjemme mot Lillehammer i helgen. Disse lagene har møtt hverandre fire ganger tidligere i sesongen, og det har endt med to seiere hver. Comet har vunnet de to siste klart, mens det må sies at Furuset hadde griseflaks som dro i land full pott på de to andre møtene. I det ene ble de fullstendig rundtspilt i Halden men klarte å rane med seg poengene, mens den andre kampen klarte de å snu 1-4 til 4-4 på de siste 10 minuttene og vinne i sudden. Furuset har tapt 7 av de 10 siste kampene.

Comet er rett og slett et bedre lag enn Furuset, og når hjemmelaget i tillegg viser tafatt spill og laber form setter vi pengene på de grønne fra Halden. Oddsen er slettes ikke verst.

Sjanseløse trøndere
Sparta viser fin form om dagen. Smadret Furuset 9-2 i siste hjemmekampen, og har siden det tatt sterke seiere borte mot både Stavanger og Frisk Asker. Har et sterkt lag i år, og har et godt grep om fjerdeplassen som gir hjemmebanefordel i sluttspillet.

Trondheim ligger helt sist, og en plass i sluttspillet synes nesten utenkelig. Tapte sist hjemme mot et svekket Stavanger, og borte har de enda ikke vunnet etter ordinær tid i seriespillet! Tapte 0-10 her tidligere i sesongen, og i Sparta Amfi mot godtgående østfoldinger skal de ikke har stort å hente. Dette tar Sparta, og 1.30 kan brukes.

Flere tips og hele programmet finner du her