*Nettavisen* Sportspill.

Tirsdagsdobbel til 2,92 i odds

Celta Vigo-spillerne åpnet sesongen forrykende og spilte blant annet 2-2 borte mot Atletico Madrid i september.  Her jubler Pablo Hernandez og toppscorer Joaquin Larrivey for ett av lagets mål. Foto: Gerard Julien (Afp)

I dagens tredje oddstips ser vi mot Spania og Sverige.

16.12.14 11:13

Øvrige tips fra Sportspill tirsdag:
Langskudd:
Bytter ut nesten hele laget
Oddstips:
Laget Augsburg aldri slår
V4 Axevalla:
Heiskanen med toppår
V5 Drammen: Robert er bare best
V64 Eskilstuna:
Nettavisen i strålende form

Det ble en ok ukestart for oddstipsene mandag med treff på ett av to spillforslag (Deportivo-seier over Elche) og et pluss i regnskapet.

Tirsdag kan vi blant annet spille på objekter fra tre cuper i England, Bundesligaen og fransk og italiensk cupfotball. Hele langoddsprogrammet finner du her.

HTML EMBED

Dagens dobbel

Celta Vigo – Las Palmas H
Södertälje - Mora H
HTML EMBED


Celta Vigo – Las Palmas H 1,67

Vi er kommet til tredje runde i Copa del Rey, der lagene fra La Liga gjør sin inntreden. Celta tapte det første møtet på Las Palmas 1-2 og trenger seier i kveld for å ta seg videre.

Laget har slitt med å score mål de siste kampene og står med fem strake tap i serie og cup. Spillemessig var imidlertid 0-1-tapet borte mot brukbare Malaga forrige runde en liten opptur. Laget skapte en rekke sjanser og hadde to scoringer som ble annullert av tvilsomme grunner.

Celta åpnet sesongen bra og ligger fortsatt så høyt som åttendeplass.

Las Palmas er det store formlaget i Segunda og topper tabellen med 36 poeng på 17 kamper. Klubben har opprykk som soleklart mål denne sesongen, og i så måte har nok helgens hjemmekamp mot Osasuna høyere prioritet enn kveldens kamp.

De innledende cuprundene i Spania blir nedprioritert av de aller fleste klubbene og det er ventet en del endringer på lagene.

David Costas, Levy Madinda og Borja Fernández er ikke med i Celtas tropp, men ut fra det vi har sett av sannsynlige lagoppstillinger, tyder det på at bortelaget gjør klart flest forandringer.

Celta må gå for seier i kveld for å sikre avansement. Men mål og seier er seier er også viktig for moralen og selvtilliten i laget, og vi tror trener Eduardo Berizzo ser på kveldens kamp som viktigere enn den ville vært under andre omstendigheter.

Sjansene for hjemmeseier bør være gode.

Västerås – Mora H 1,75
Västerås var tippet som en av opprykkskandidatene i Hockeyallsvenskan før sesongen, men fikk en tung start på høsten og kjempet lenge helt i bunnen av tabellen.

Har imidlertid kommet opp på det nivået ekspertene forventet laget å være på i vinter, og det er blitt seier etter ordinær tid i seks kamper på rad. De gode prestasjonene har sendt laget opp femteplass.

Det skiller kun tre poeng til Karlskrona på andreplass, en plassering som gir playoffspill, og Västerås har også to kamper til gode på de fleste andre lagene i ligaen.

Mora ligger på tredjeplass, á poeng med Karlskrona, men formutviklingen er helt motsatt av den Västerås har hatt.

Har tapt tre på rad, og 0-3-tapet for AIK (11. plass) for tre dager siden betegnes av assistenttrener Pär Johansson som en «katastofe» og «årsverste». En opplagt burvokter Dan Bakala klarte å forhindre et skikkelig braknederlag.

Daniel Hermansson og Yan Stastny var ute mot AIK med henholdsvis skade og sykdom, og det tas en avgjørelse før kampstart i kveld på duoen.

Västerås har hatt fem dager på seg til å lade opp til kveldens match, og laget har ingen poeng å tape i jakten på opprykk. Vi setter pengene på at det seier for sjuende gang på rad.

Samlet odds: 2,92

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.