Sevilla slo Benfica i fjorårets finale i Europa League.
Sevilla slo Benfica i fjorårets finale i Europa League. Foto: Inc. / Alamy Zuma Press (All Over Press)

Tittelforsvarer Sevilla på ny finalejakt

Men da bør det bli seier på hjemmebane i den første semifinalekampen.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill torsdag:
Oddstips 1: 
Nye cupbomber i kveld?
V65 Øvrevoll:  Galoppeksperter i form
V4 Lindesberg:  Kontio med stortalent
V5 Bjerke:   Høitomt får fart på sakene

Torsdagens oddsprogram består blant annet av objekter fra semifinalen i Europa League, annen runden i den hjemlige cupen, ishockey-VM og League One-playoff.

Gårsdagens dobbelspill til 5,06 i odds satt som et skudd, men dessverre manglet vi ett mål i hver av de to andre doblene. I dag starter vi med et singelspill fra Europa League.

Sevilla - Fiorentina H 1,75

Sevilla er regjerende mester i Europa League og en av klubbene med mest erfaring fra turneringen.

Kom under tidlig i hjemmekampen mot Zenit i kvartfinalen, men satte inn en sen sluttspurt og vant til slutt 2-1. Dermed holdt det med 2-2 i returkampen i Russland. Runden før ble Villarreal utklasset med 5-2 sammenlagt.

Sevilla er et av Spanias beste hjemmelag, og helgens 2-3-tap for Real Madrid var det første på Ramon Sanchez Pizjuan på over et år. Med litt mer flyt kunne det fort blitt poeng også i det oppgjøret.

Forsvarsspilleren Nicolas Pareja ser ut til å være eneste fravær til kveldens kamp.

Fiorentina fikk inn en sen og meget viktig utlikning i bortemøtet med Dynamo Kiev i kvartfinalen, og i returmatchen ble avansementet gjort lettere av at Dynamo fikk en spiller utvist før pause.

Laget har variert veldig i prestasjonene denne sesongen, og før helgens hjemmeseier over bunnlaget Cesena, hadde fansen måtte lide seg igjennom fire strake tap i serien. Hadde Vincenzo Montellas mannskap klart å holde toppnivået hele sesongen, ville en CL-plass neste sesong vært innen rekkevidde, men de tidvis svake periodene gjør at femteplass trolig er den høyeste plasseringen man kan håpe på.

Fiorentina må klare seg uten spissen Khouma Babacar og langtidsskadde Giuseppe Rossi i kveld.

Fiorentina har imponert i Europa League denne sesongen og har slått ut klubber som Dynamo, Roma og Tottenham. Laget har også unngått tap i de tolv siste bortekampene i Europa-sammenheng.

Sevilla på bortebane er imidlertid noe av det verste man kan møte i denne turneringen, og vi tror bortemål er det beste Fiorentina kan håpe på.

1,75 i odds på hjemmeseier er ikke spesielt godt betalt, men utvalget på dagens program er såpass tynt at dette blir dagens singeltips.

Hele torsdagens oddsprogram finner du her.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus