Tjen gode penger på langoddsen

Nettavisen holder Charlton til 2,05 som dagens beste spill, og kombinerer med formsterke Palace på spillforslaget.

Kommersielt

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Reiser seg umiddelbart
Palace så ut til å få med seg ett poeng hjem fra Leicester mandag, men måtte se vertene stikke av med alle poengene på tampen. 9-3-0 på de 12 foregående i ligasammenheng. Vant det omvendte oppgjøret hele 4-1 i sesongens første kamp. Ifill er trolig tilbake, Scowcroft usikker.

Gjestene hadde 2-1-0 før hjemmetapet for Norwich tidligere i uken. Har opptrådt ustabilt hele sesongen. 4-4-6 totalt på fremmed gress, over to måneder siden forrige triumf. Ostlund, Vignal og Lundekvam mangler fortsatt, Saganowski returnerer etter en måned ute.

Ypperlig anledning for Palace å komme tilbake på vinnersporet. 1,75 holder til en plass på bongen i dag.

Klar B
Få tegn til bedring for tabelljumbo Scunthorpe. Kjempet seg til en del hederlige resultater innledningsvis, før laget som ventet har vist seg noen hakk for lette for dette nivået. Ingen poeng eller nettkjenning de tre siste. Innleide Horsfield er debutklar og tre spillere returnerer fra skader.

Charlton tok alle poengene i toppkampen mot Stoke sist. 1-4-1 på de seks foregående gjør at det fortsatt skiller noen poeng til lagene på direkte opprykk. Fine 6-5-3 borte. S. Sodje mangler fortsatt, trolig ingen endringer på laget som slo Stoke.

1-1 i det omvendte møtet tidlig i sesongen. Gjestene skal være det klart bedre laget av disse, vi slår til på konkurransedyktige og fine 2,05.