(FOTO: EPA/SCANPIX)

Tjen penger på Champions League

Nettavisen bruker to av kveldens fire åttendelsfinaler på spillforslaget, som gir pene 5,70 ganger innsatsen.

Kommersielt

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Chelsea på U-jakt
Første kamp, retur om to uker. Olympiakos topper i Hellas, viser fin form i den jevne gullstriden. Sjokkerte alle ved å legge Lazio og Werder Bremen bak seg i gruppespillet, der det ble 1-2-0 på bortebane. Få fravær av betydning, Lua Lua testes før kampen.

Chelsea slo Huddersfield lørdag, med mange av dagens startende på benken. Nå har manager Grant plutselig veldig mange alternativer, Anelka kan risikere å bli værende på benken. I pressen hevdes det at også Terry og Lampard vil bli hvilt, med tanke på den kommende finalen i Ligacupen. Fikk det enkelt i gruppespillet, der Schalke, Rosenborg og Valencia til slutt ble en takknemlig oppgave å komme seg foran.

Chelsea ser sterke ut uansett oppstilling, men har ikke tradisjon for å være noe enormt bortelag i slike sammenhenger. Vertene er for øvrig eneste lag som har reist fra Santiago Bernabeu uten tap denne sesongen. Brukbare tre blank for at Chelsea klarer uavgjortresultatet de kommer for her kan brukes.

Målrikt i Tyskland
Første kamp, retur om to uker. RBK's overmenn føyer seg inn i rekken av dagens Champions League-deltakere som tapte i helgen, 1-2 for ordinære Wolfsburg. Seier i de to første kampene etter juleferien, med 7-3 i samlet målforskjell. Pander er fortsatt skadet.

Porto har ti poengs forsprang i den hjemlige serien. Kun tapt to ganger på 19 kamper der, men begge i løpet av de seks siste rundene. Fikk en enkel oppgave i gruppespillet, der Liverpool, Marseille og Besiktas ble parkert. Tre spillere har blitt hjemme i Portugal med skader.

Schalke har fått et fortjent favorittstempel. Et bedre alternativ enn hjemmeseier synes vi over 2,5 mål i kampen er til 1,90. Porto er riktignok et megets sterkt lag defensivt, men mesterne fra 2004 har også gjort mål i alle Champions League-kampene sine hittil denne sesongen. Schalke vet at de mest sannsynlig må vinne her for å ha noen sjanse i returen, og da er det angrep som gjelder.