Gå til sidens hovedinnhold

Tjen penger på slaget om Madrid

Oddstips

Norsk Tipping har satt oppe hele 49 spill på Champions League-finalen.

Øvrige tips fra Sportspill lørdag:
Tippetips:
Utfordrende tippekupong kan gi store premier
Oddstips 2:
De spiller om 1,4 milliarder
Oddstips 3:
Rosenborg i trøbbel
V75: Solvalla:
Herlige løp og 70 mill. i potten
Gull-Lotto:
22 millioner kroner i potten

På lørdagens oddsprogram kan vi blant annet spille på Champions League-finalen, playoff-finalen i Championship og storkampen Strømsgodset - Rosenborg.

Dagens langskudd
Real Madrid - Atletico Madrid U 3,30

Så var det endelig duket for årets høydepunkt for den europeiske klubbfotballen. Byrivalene Real og Atletico er begge verdige finalister, og det er bare å la seg imponere av de spanske lagenes innsats i Europa denne sesongen (Barcelona kom også til semifinalen, mens Sevilla vant Europa League).

Norsk Tipping har satt opp hele 49 objekter på kampen, og vi kan blant annet spille på om en rekke spillere scorer mål, hvilket lag som leder ved pause, når det første målet kommer og om begge lag scorer.

Vi har valgt å anbefale spill på HUB-oddsen ved ordinær tid. Hvis vi skal velge en vinner i oppgjøret, sier magefølelsen Real Madrid. Det skyldes mye at laget har det høyeste toppnivået og de største stjernespillerne. Men årets Atletico-utgave er så sterk, seig og solid at det blir uaktuelt å spille H til lusne 1,85 i odds. Uavgjort etter 90 minutter er ikke et utenkelig resultat, og oddsen på 3,30 frister langt mer.

Her får du mer omtale av lagene og kampen:

Real Madrid imponerte ingen i hjemmekampen mot Bayern München i semifinalen, men leverte en taktisk perfekt match i returmøtet og vant hele 4-0 i Allianz Arena. Det går skuddår mellom hver gang seiersvante Bayern-spillere blir rundspilt på den måten.

Kveldens finale blir helt sikkert ikke like enkel for Real Madrid. Atletico er et svært gjerrig lag som gir motstanderen minimalt med rom de siste 25 meterne foran keeper Thibaut Courtois. Trener Diego Simeone har også garantert en plan for å stoppe Ronaldo og Bales lynhurtige kontringer.

Atletico slapp bare inn 26 mål på 38 kamper på veien til seriegull i La Liga, mens Real fikk 38 baklengs. Real var imidlertid den mestscorende klubben med 104 mål, mens Atletico ”bare” fikk 77 scoringer.

Xabi Alonso (karantene) og Jese (skadet) er helt sikkert ute for Real. I tillegg er det usikkerhet rundt viktige spillere som Karim Benzema og Pepe. Ronaldo ser ut til å ha ristet av seg skadeproblemene.

Atletico har også usikkerhet rundt sentrale spillere før finalen. Det jobbes intenst med å få Diego Costa klar, og de siste rapportene tyder på at spissen kan rekke kampene. Arda Turan og Christian Rodriguez er også usikre.

Atletico har imponert stort denne sesongen, og det er nesten utrolig at en klubb med en tropp som i utgangspunktet er både svakere og mindre enn det Real og Barcelona kan skilte, har klart å levere varene i så mange viktige kamper i en lang sesong. Vi tror laget har krefter til å igjen til årets høydepunkt, og det vil ikke forundre oss om kampen går til ekstraomganger.

I boksen under kan du spille på Real Madrid - Atletico Madrid (du kan selv endre innsatsen).

HTML EMBED

Dagens dobbel
Florø – Ålgård H 1,60
(spillstopp kl. 12.55)
Florø suste gjennom 3. divisjon forrige sesong og har tatt nivået i Oddsen-ligaen meget bra. Det er mange talenter i stallen, og klubbens 1995-årgang går for å være en av de beste i landet. Har også forsterket stallen med flere tidligere Sogndal-spillere.

Står med 2-2-1 og sjetteplass etter fem runder, men har stort sett møtt tøffe moststandere så langt. Beviste at toppnivået er skyhøyt med 5-1-seieren borte mot Hødd i cupen, og laget skal møte Tippeligaens leder Molde i tredje runde.

Ålgård har i sum møtt svakere motstand enn Florø, og fire poeng på fem kamper er en urovekkende dårlig start på sesongen for et lag som på papiret ikke ser svekket ut sammenliknet med forrige sesong.Ålgårds eneste seier kom hjemme mot ursvake Stord sist (har kun tatt ett poeng), mens det siste poenget kom Grorud på hjemmebane runden før. På fremmed gress er det blitt null poeng og 2-5 i målforsøk på to forsøk.

Den rutinerte forsvarsspilleren Kristian Høvring og Daniel Grønning er ute med skade for bortelaget. I tillegg var det usikkerhet rundt flere spillere da vi sjekket skadesituasjonen fredag.

Legg merke til at kampen begynner allerede kl. 13.

Fyllingsdalen – Førde H 1,60 (NORSK TIPPING HAR SENKET ODDSEN TIL 1,50)
Fyllingsdalen fortsetter å imponere, og vant hele 4-0 borte mot daværende serieleder Åsane sist. Har ennå ikke tapt i serie eller cup denne sesongen og har bare sluppet inn tre seriemål. Leder nå tabellen i Oddsen-ligaen 3.

Hjemmelaget har fått tilbake noen spillere fra skade den siste tiden, og troppen er nærmest intakt. Eneste usikkerhetsmoment ser ut til å være Christoffer Hafsås.

Førde var på vei oppover tabellen med 1-0-seirene over Stod og Ålgård, men gikk på sesongens andre tap mot rivalen Florø forrige runde. Ligger nå på 11. plass med seks poeng. Øystein Myrkaskog, Eirik Flatjord og Johan Wennberger trolig ute.

Fyllingsdalen liker seg best når motstanderen står høyt og det blir rom å løpe i for lagets raske angrepsspillere. Førde kommer trolig til å legge seg lavt, og utfordringen for hjemmelaget blir å variere det offensive spillet og finne flere verktøy til å trenge igjennom forsvarsmuren.

Florø – Ålgård 1,60 - 4,35 - 3,10
Fyllingsdalen – Førde 1,60 - 4,35 - 3,10 (NORSK TIPPING HAR SENKET ODDSEN TIL 1,50)
Samlet odds: 2,56

I boksen under kan du levere dobbelen (du kan selv endre innsatsen).

HTML EMBED