*Nettavisen* Sportspill.

Tjen penger på VIF og United

Foto: (FOTO: AFP/SCANPIX)

Nettavisen har truffet på de to siste spillforslagene, sjekk dagens utvalgte her!

16.02.08 12:57

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Best når det ikke gjelder
Treningskamp i Vallhall. Vålerenga har ikke fått uttelling i treningskampene under sine nye trener, som nok er interessert i å rette opp inntrykket i akkurat denne kampen. Lyn har slått Sandefjord og Hønefoss hittil i vinter.

Alltid mye ekperimentering og utprøving i februar-kamper. VIF har uansett kombinasjoner det sterkeste mannskapet på banen, og får et klart tips. Lyn har som kjent et solid overtak innbyrdes obligatoriske kamper, i disse treningskampene er derimot statistikken like entydig i favør hjemmelaget.

Flott hjemmeodds
FA-cup. Hjemmelaget virket preget av stundens alvor sist, da det ble tap i derbyet mot City på samme dag som ofrene i München-tragedien ble minnet. 12 seirer på rad på Old Trafford i serien før den kampen. I dag returnerer Rooney og Evra fra karantene. Saha er tilbake fra skade, Neville og Silvestre trenger mer tid.

Arsenal virker helt ustoppelige om dagen, og har skaffet seg en luke på fem poeng ned til dagens motstander i Premier League. Wenger sin ungdomslinje er på langt nær så slavisk i FA-cup-sammenheng. Toure og Eboue er tilbake i spill etter Afrika-turen. Rosicky, Diaby, Almunia, Walcott og Sagna blir ikke å se, Senderos er tvilsom med sitt vonde kne.

Begge kjemper om seriegull og videre deltagelse i Champions League, og kan på papiret leve fint med en tidlig cup-exit. Vi tror dog Sir Alex’ menn reiser seg umiddelbart etter smellen sist, og setter konkurransedyktige 2,00 på dagens bong.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag