Foto: Scanpix/AP

To borteseirer på oddsen

Fra et variert og vanskelig program, bruker vi to hockey-kamper til nesten fire ganger pengene.

Kommersielt

Gårsdagens annonserte kupp var bare to Sparta-redninger på streken, uten keeper, fra å sitte. Overskudd ble det uansett med treff på de to andre kampene, der spesielt FC Gratkorn viste seg som et kjempespill til 2,05. Oddsen på hjemmelaget ble der satt ned til kun 1,65 i løpet av kvelden.

Resten av dagens kamper og tips finner du her

Nettavisens statistikkportal

Første stikk til Färjestad
Linköping vant sin kvartfinale 4-0 i kamper mot Luleå, men hadde flyt i flere jevne kamper. De er et bra lag med farlige offensive våpen, men har vært ujevne sett under ett denne sesongen. De møter her sluttspillsfavoritt og seriemester Färjestad, som kjørte over Mora i sin kvartfinale og vant også 4-0 i kamper.

Begge lag har hatt bra med hvile siden sist kamp, og bør være fit for fight. Chris Kelleher er ute og Tim Eriksson er tvilsom for vertene. Stefan Erkgärds og Mikael Johansson er usikre for Färjestad. Gjestene virker meget solide for tiden, og er spiller for spiller et sterkere lag enn Linköping. De har slått Linköping i de fire siste innbyrdes møtene, og blir våre favoritter igjen. Vi prøver en liten innsats på sveriges beste lag til 2,25.

Grei odds på nytt Edmonton-tap
Krise i Edmonton som har tapt de 11 siste kampene. Sliter med enormt med skader, og alt håp er nå ute med tanke på sluttspill for laget som var i finalen i fjor. Scorer lite mål, og lite stemmer for gamleklubben til Gretzky for tiden.

Colorado på sin side har skjerpet seg voldsomt i det siste, og kjemper nå om en plass i sluttspillet etter å ha ligget langt bak. 8-1-1 på de 10 siste kampene er sterkt. Edmonton må jo bryte den vonde trenden snart, men vi tror ikke det skjer mot godtgående og topp motiverte Colorado. Klar B, og 1,75 kan vurderes.