*Nettavisen* Sportspill.

To deilige V75-bankere!

Foto: hesteguiden.com

Ja, når en av våre bankere for dagen foreløpig kun er snakk om et femtevalg i spillet, ja så blir vi virkelig spillesugne denne lørdagen!

16.10.09 14:40

Klikk her for å se våre V75-forslag.

V75-sirkuset entrer min gamle hjemmebane Sørlandets Travpark denne lørdagen, og vi klemmer til med to meget friske bankere. Vi stoler ikke på de store favorittene, og hele vårt oppsett er preget av tøft spill ved denne anledningen!

En kupong som er alene om å ha 7 rette på lørdag er verdt 14 millioner!

Sjansene for at vi kan gå skikkelig på trynet ligger jo da selvfølgelig der, men dersom våre vurderinger skulle vise seg å holde stikk, ja så vil vi få rikelig betalt!

Nyhet!Vil du motta Håkons eksperttips til V65- og V75-omgangene på e-post? Klikk her !

Ikke noen bløff!
Nei, mange vil nok stusse veldig, når vi lanserer 7 Madam Lavec som en banker i V75-3, men vi er ikke i tvil om at det er snakk om en solid vinnersjanse. Egon Lavec-datteren har hevdet seg med bravur mot de beste i årgangen hele veien, og avslutningen til tredje på flotte 17.0 over dagens distanse i den siste starten smakte det fugl av.

4-årshoppa utstyres ved denne anledningen med catchdriver Vidar Hop, og det er med respekt å melde en solid kuskeforsterkning. Frode Hamre er en grei sjøfør, men det er liksom noe tafatt over alt han foretar seg. Nå blir det full bøtt fra et perfekt springspor, og når den startkjappe Vestfoldingen har inntatt føringen med femtevalget i spillet, ja så tror vi han aldri ser seg tilbake. 10-prosenteren har til nå fått snille opplegg hele veien, og vi tror hun nå kan tåle å bli fyrt skikkelig av!

Runder til seier?
Ja, vel så god tro har vi på at 10 Frøyu Sara tar seg av hoppeløpet i den fjerde avdelingen, og at det foreløpig kun er snakk om et andrevalg i et typisk garderingsløp, ja det takker vi for! Etter en liten down i sommer ser det nå ut til at Lome Elden-datteren har funnet en ny hysterisk formtopp, og i dette løpet står 6-årshoppa glitrende inne.

Frøhaug-traveren så lysende ut ved sin siste triumf på flotte 26.4 over en sprint, og dersom ny kusk Geir V. Gundersen timer angrepet i riktig tid, ja så tror vi de øvrige konkurrentene må konsentrere seg om å kjempe om sølvet.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Klikk på bildet for å forstørre.

Nå må vi stoppe opp å tenke!
Ja, når samtlige av landets fagblader lanserer 4 Sune Palema som en klink vinner, og dagens sikreste banker i V75-2 uten å mukke, ja så må vi komme med en litt dypere analyse av løpet! Greit nok at Banker Hall-sønnen var en strålende vinner på flotte 15.8 full vei i den siste starten, og at dette er snakk om en hest som trolig vil gjøre det meget skarpt fremover.

Men faktum er som følger... det var strålende forhold på Bjerke den dagen, og med kun fire hester på strek ble Westergård-traveren tatt forsiktig ut (19.0 første 500), og dagens største favoritt doblet grunnlaget sitt ved den anledningen (og selskapet var vel ikke av den skarpeste sorten). Nå er det slik at det er full volte med et trangt fjerdespor (og det er ingen garanti for feilfri avgang på den storvokste krabaten), og hestene fra 20 meter tillegg har løpesnor. Det vil i igjen si at dagens største favoritt trolig sitter midt i banen, og er likt med hester med 200.000 kroner på kontoen etter 100 kjørte meter... og da må i så fall 4-åringen være 40 meter bedre enn dagens konkurrenter for å runde til seier (og det tror vi ikke han er...)!

Treneren sier hesten går et knepp under 16.0, men det gjør jo også stort sett samtlige av dagens deltagere! Ja, det er klart skjerpet motstand ved denne anledningen, og vi tyr til bred gardering. Totalt bortkjørt ble 6 Hans Gunnar Palema i den siste starten (satt fast), og fra spiss er 8-prosenteren i spillet hesten å slå. Løp i kroppen har normalt gjort godt etter litt pause, og i den nest siste starten skal spillerne være klare over at Super Tilly-sønnen ga svært gode Beat The Tag en real match!

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Klikk på bildet for å forstørre.

To hester gjør opp
Ja, vi satser på at duoen 13 Odintroll og 15 Rossi gjør opp om den gjeveste sjekken i innledningen, og er rimelig trygge på at vi spiller de to klart beste hestene i løpet. Førstnevnte var brenngod til seier på flotte 29.2 mot klart bedre hester enn dagens konkurrenter på nettopp dagens arena i den nest siste starten, og med tilsvarende innsats blir Moe Odin-sønnen lei å stå i mot til slutt på ny. Sistnevnte har havnet litt feil på det i lyntoto-rangeringen, og at Moe Odin-sønnen skal være snakk om en 15-prosenter i spillet blir helt feil. 3-åringen er i rivende utvikling, og trøkken i trynet i Kriteriet kan bare ha gjort Anderssen-traveren godt.

Vurderingene til de tre siste V75-løpene kan du lese ved å klikke her!

Flott gevinst!
Ja, de som kjøpte spilleforslaget vårt til 900 kroner på Klosterskogen på torsdag kunne innkassere drøye 4000 kroner!

Ekspertforslag
Til V75-løpene på Sørlandet har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 100, 400, 800 og 2620 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Det største forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på fire kuponger her , og dette oppsettet kan være et ypperlig alternativ til f. eks. et spleiselag på jobben!

Kjøp en bong og se V75-løpene på NRK2 kl. 21.10-21.40 på lørdag!

PS!Det har kommet inn delte meninger pr. mail angående det å ha et stort system tilgjengelig til V65 og V75-løpene, ettersom vi som kjent fikk seks rette på Kriterie-søndagen, og ingen hadde levert. Etter det vi har registrert er det stadig noen som leverer systemene på onsdager og lørdager, og mange mener oppsettet er et nyttig hjelpemiddel til å kunne plukke med seg hester de kanskje ellers ikke hadde hatt på sine egne bonger. Vi velger derfor å fortsette med dette, og denne gangen har i hvert fall undertegnede trommet sammen et spleiselag, og gått til lukene!

Lykke til med spillet!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag