Juventus' players celebrate their first score during the UEFA Champions League round of 16 first leg football match Juventus vs Borussia Dortmund at the Juventus stadium in Turin on February 24, 2015. AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE
Juventus' players celebrate their first score during the UEFA Champions League round of 16 first leg football match Juventus vs Borussia Dortmund at the Juventus stadium in Turin on February 24, 2015. AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE Foto: Giuseppe Cacace (Afp)

To jevne Champions League-kamper

To defensivt sterke bortelag er fornøyd med uavgjort i kveld.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill onsdag:
Tippetips: 
Skadekrise for Real Madrid
Cup-dobbel:Helland tilbake for RBK
V4 Øvrevoll: Herlige galoppspill
V76 Bjerke:  Stall Gundersens herlige vorspiel
V5 Bjerke: Mjølnerød har bankeren

Onsdagens oddsprogram består blant annet av kvartfinalene i Champions League og første runde i NM her hjemme.

Det lukter uavgjort i begge Champions League-kampene, og i dag gjør vi en liten vri med to langskudd-tips.

Real Madrid - Atletico Madrid U 3,40
Atletico la seg lavt i det første kvartfinalemøtet med Real og tillot at motstanderen hadde ballen mest og kom til halvsjanser. Laget hevet både presset og kvaliteten på eget spill etter hvilen, og alt i alt var det helt ok at den sjansefattige kampen endte 0-0.

Resultatet betyr at Atletico nå har spilt sju kamper på rad uten å tape for erkerivalen. Det var også viktig for klubben at Real ikke scoret på bortebane, for Atletico vil nå gå videre med resultater som 1-1, 2-2 og 3-3.

Begge lagene vant sine kamper i serien i heglen, Real 3-1 over Malaga, Atletico 2-1 borte mot Deportivo. Real ligger dermed fortsatt to poeng bak Barcelona, mens Atletico på tredje er sju poeng bak Real.

Atletico har gjort det bra på Santiago Bernabeu denne sesongen, med 1-1 i Supercupen, 2-1 i serien og 2-2 i Copa del Rey som resultater.

Real har offensivt tunge fravær til onsdagens kamp. Karim Benzema, Luca Modric og Gareth Bale er ute med skader, mens forsvareren Marcelo soner karantene.

Hos bortelaget er Mario Suarez suspendert, mens Mario Mandzukic sliter med en ankelskade og betegnes som usikker.

Vi hadde trolig anbefalt H i denne kampen dersom Real hadde stilt med førsteelleveren, men med Bale, Benzema og Modric ute mangler laget fart, kreativitet og målteft. Cristiano Ronaldo må virkelig ha dagen for at fraværene skal oppveies.

Atletico vet hvordan de skal temme Reals angrepsspill og kommer trolig til å satse på en defensiv taktikk i denne kampen. 0-0 og 1-1 er ikke utenkelig resultater, og vi går for en langskudd U til 3,40 i odds.


Monaco – Juventus U 3,15
Juventus tok i kjent stil en knapp 1-0-seier i det første møtet i Torino. Italienerne fikk ikke like lett spillerom som i åttedelsfinalen mot Dortmund og måtte få tildelt en omdiskutert straffe for å klare å sette ballen i mål. Ikke så lenge etter scoringen ble playmaker Andrea Pirlo byttet ut med den defensive spilleren Andrea Barzagli for å sikre seieren uten baklengsmål.

I helgen trygget Juventus serieledelsen med 2-0-seier over sølvplasserte Lazio, mens Monaco skuffet med 1-1 hjemme mot Rennes.

Juventus må klare seg uten midtbanestjernen Paul Pogba også i denne kampen. Martin Caceres blir heller ikke å se på banen, men Arturo Vidal er meldt klar etter sykdom.

Hos hjemmelaget er det usikkerhet rundt Jérémy Toulalan, Geoffrey Kondogbia og Nabil Dirar.

Monaco har variert veldig i prestasjonene i CL-sluttspillet, og laget må opp på samme nivå som i bortekampen mot Arsenal for å ha sjanse til å slå ut den kompakte og godt smurte italienske maskinen som kommer på besøk på Stade Louis II i kveld.

Juventus taper veldig sjelden fotballkamper, og uavgjort vil være et meget godt resultat for italienerne. Monaco trenger mål i kveld, men må samtidig passe seg for Juventus’ smarte og presise kontringer. Vi spiller uavgjort som et langskudd også i denne kampen.

Monaco - Juventus vises på Viasat 4, mens du kan se Real - Atletico på Viasat Fotball.

Kampstart: 20.45.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus