Foto: hesteguiden.com

To kruttsterke V75-bankere

Våre holdepunkter er av den steintøffe typen og på en optimal stayerdistanse garderer vi ikke.

Kommersielt

Klikk her for gratis V75-tips.

Vi står foran en fantastisk spennende V75-omgang på Bjerke der de sportslige perlene kommer på løpende bånd med tradisjonsrike Lars Laumbs løp for kaldblodseliten som et høydepunkt.

Er du alene om å ha 7 rette på lørdag vinner du 32 millioner!

Vår hovedbanker måtte se seg spurtslått til sølv i den siste starten, men når 13 Tangen Scott nå er tilbake på yndlingsdistansen tror vi konkurrentene kun ser bakskoene på den ursterke Moe Odin-sønnen. 6-åringen er et styrkefenomen av de helt sjeldne, og fra sitt perfekte springspor skaffer nok startspesialist Vidar Hop seg en fremskutt posisjon direkte med Engevold-traveren.

Etter å ha sett de siste fem startene til svenskegjesten 6 Airborn Tooma finner vi det svært vanskelig å gardere V75-finalen. Born Quick-sønnen har gått fantastisk fine løp hele veien i knalltøff konkurranse i svensk V75, og 5-åringen ligner en type som skal kunne takle dagens lange distanse på beste vis.

Fremadstormende 4-åringer
Et herlig oppgjør venter oss i den fjerde avdelingen, og vi har god tro på at vinneren er å finne på våre to utvalgte. 8 Sodin var en overlegen V75-vinner i den siste starten på fine 30.6, og med tilsvarende innsats er Moe Odin-sønnen hesten å slå. Den som i første rekke kan utfordre favoritten er svært lovende 7 Kolbu Kasper, og vi betaler for Lome Elden-sønnen på samtlige forslag. Smørås-traveren var brenngod i den siste starten, og ny kusk Ove Wassberg er nærmest lyrisk i sine uttalelser om hestens sjanser etter å ha testet litt i trening.

Spennende i Johan Widdings Minneløp.
Fra Rogaland kommer Geir Stangeland med en formtoppet 5 Freddythefender, og fra sitt perfekte springspor på strek skal Egon Lavec-sønnen regnes som en seriøs vinnerkandidat i V75-6 - streket på bare hver femte bong. Litt sjanseartet til står storfavoritten 6 Emanuel Mauser, og det må løse seg for den svært lovende Tovengen-traveren ved denne anledningen. Tilbake etter lang pause kommer kapasitetshesten 8 Best Boy Augustinu, og med feilfri avgang skal Kihle-traveren regnes tidlig i dette herlige oppgjøret forbeholdt de norskfødte 4-åringene.

Ekspertforslag
Vi har satt opp to ordinære spilleforslag på hhv 108 og 432 kroner.

På det største forslaget spillet vi et abc-system med en innleveringspris på 1164 kroner. De fire bongene har vi fylt ut ferdig her.

Kjøp en bong og se V75-løpene på NRK2 kl. 18.00-18.45!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus