Cork er i strålende form og fremstår som en seriøs kandidat til seriegullet i Irlands øverste divisjon.
Cork er i strålende form og fremstår som en seriøs kandidat til seriegullet i Irlands øverste divisjon. Foto: Corkcity.ie

To lag som jager seriegull

Vi går for en dobbel Irish coffee i dagens første oddstips.

Kommersielt

Flere tips fra Sportspill fredag:
Tippetips:
  Aalesund med Molde-kompleks
V65 Jarlsberg:  Ny fest med jackpot
V64 Axevalla: Alt handler om damene
V65 Solvalla: Vi stoler på Adielsson
V5 Odense: Toppkuskene er på plass

Sportspills oddseksperter er i strålende form. Det ble fullklaff på tipsene i begge VM-semifinalene, og torsdagens spillanbefaling på Brommpojkarna gikk også inn.

fredagens oddsprogram  finner vi tippeligakampen Aalesund – Molde og en rekke oppgjør fra diverse europeiske ligaer. Vi kan også spille på dueller fra Tour de France.

Vi spiller en irsk dobbel med to gulljagende lag i dagens oddstips.

Dagens dobbel

Wexford Youths - Longford Town B
Drogheda - Cork City B

Drogheda - Cork CityB 1,60
Drogheda tok tre meget viktige poeng borte mot tabellnabo Bray Wanderers sist og ligger nå på niendeplass, fire poeng over nedrykkskvalifiseringen. Kom fra to tap før det, blant skrekknederlaget 0-6 for bunnlaget Athlone.

Paul Andrews er suspendert i denne kampen, mens Ciaran McGuigan er skadet. Darius Kieran har fått forlenget sin kontrakt som midlertidig manager i klubben.

John Caulfield er den store helten i Cork om dagen. Manageren tok over byens beste klubb for åtte måneder siden etter å ha sett en stillingsannonse i avisen for den ledige jobben. Ansettelsen har gått over all forventning for laget som endte på sjetteplass i de to foregående sesongene. 18 runder ut i serien er det blitt 40 poeng, og kun målforskjellen skiller opp til serieleder Dundalk.

Cork er det største formlaget i ligaen og står med 5-1-0 og 10-1 i målforskjell på de siste seks kampene. Spilte treningskamp mot Birmingham så sent som tirsdag denne uken. Det endte med 0-3-tap for et reservepreget mannskap.

Darren Murphy , Michael Rafter, Gearoid Morrissey (karantene) Dan Murray (karantene), Rob Lehane og Iarfhlaith Davoren er uaktuelle.

Cork har holdt nullen i 10 av 18 kamper så langt og skal være et par hakk bedre enn dagens motstander selv om laget har en del fravær. Vi spiller B til 1,60 i odds.

Wexford Youths - Longford TownB 1,52
Wrexford tapte for topplagene Shelbourne og Galway før det ble seier over tabelljumbo Cobh Ramblers sist. Ligger på fjerdeplass med 23 poeng, men har én hengekamp til gode. Har en spiller suspendert.

Longford har hatt for vane å starte sesongen bra de siste årene, men har ikke klart å stå distansen godt nok og har dermed blitt værende i Irlands nest øverste divisjon.

Før sesongen ble laget styrket med forvarsspillerne Pat Flynn (Shelbourne) og Pat Sullivan (Shamrock Rovers), mens den viktige midtbanespilleren Mark Salmon kom tilbake etter skadefravær. I år har laget gode muligheter til å klare opprykk.

Leder serien med ett poeng på Shelbourne, men har én kamp til gode på opprykksrivalene. Er også ligaen store formlag : Står med tre strake trepoengere og 7-0 i målforskjell. Har også slått Premier League-klubben Athlone 2-0 på bortebane og spilt 0-0 mot Cobh Ramblers i serien i sommer. Har dermed ikke sluppet inn et eneste mål på de fem siste matchene i serie og cup, og det er blitt 19 av 21 mulige poeng på de siste sju seriekampene.

Longford har en strålende statistikk mot Wexford de siste sesongene, og hjemmelaget har slitt voldsomt mot lag over seg på tabellen i år (tap i fem av seks kamper og kun ett mål).

Vi tror klart mest på formsterke Longford og spiller B til 1,52 i odds i denne dobbelen.

Samlet odds for dobbelen: 2,43.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus