Foto: ELIN LINDHOLM (SCANPIX)

To langskudd på kupongen

Fra en vrien mandagsmeny kliner vi til med over syv i odds på dagens spillforslag.

Kommersielt

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Jevnere enn oddsen indikerer
Modo tapte sist 1-4 borte mot Djurgården, og ligger som nummer syv med 9-2-11 totalt. 7-0-4 på egen is. De har nå tapt fire strake kamper, og sliter med tildels store skadeproblemer. Sentrale Timander og Sundström er fortsatt ute, og flere andre er usikre.

Timrå ligger tre poeng foran på tabellen, men viser heller ikke storform. Tre av de fire siste er tapt. 2-6 borte mot Linköping sist. De har dog slått Modo i begge møtene så langt i sesongen. 4-1 borte i september, og 2-1 hjemme for seks dager siden. Vi gir gjestene tipset mot et formsvakt og skaderammet Modo.

Frekk U i Championship
Begge lagene har skuffet ved å legge seg i feil ende av tabellen, og tok hver sin etterlengtede triumf på lørdag. Leicester vant fortjent borte mot Bristol City i den første kampen under dyktige Holloways ledelse. 2-3-3 hjemme, 0-1-tap for ordinære Burnley sist hjemmekamp. Spissene John og Cort spiller neppe, mens Fryatt er suspendert. Utvisningen er påklaget, og i bestefall blir sistnevnte klar i løpet av dagen.

Cardiff hadde bare to poeng på de fem siste før bortesvake Ipswich ble slått 1-0 i helgen. 2-3-2 på fremmed gress etter tap på de to siste reisene. Manager Jones sitter på lånt tid. Fowler er uaktuell med skade, mens Ledley og McNaughton fortsatt er usikre.

Leicester viste umiddelbar forbedring sist, men når de to førstevalgene på topp ser ut til å mangle blir 1,80 en overvurdering. Motstanden er heller ikke særlig giftig, og vi prøver en beskjeden innsats på at lagene er fornøyde med ett poeng hver.