Oribe Peralta (til venstre) og Giovani Dos Santos spilte en god kamp mot Kamerun, men en svak dommer sørget for at Mexico-spillerne måtte nøye seg med ett mål til sammen.
Oribe Peralta (til venstre) og Giovani Dos Santos spilte en god kamp mot Kamerun, men en svak dommer sørget for at Mexico-spillerne måtte nøye seg med ett mål til sammen. Foto: Christophe Simon (Afp)

To mexicanere Brasil må passe seg for

Mexico er ikke sjanseløs mot et Brasil som ikke imponerte nevneverdig i åpningskampen.

Kommersielt

Les også:  Dagens første VM-tips
Omtale:  Russland - Sør-Korea

Det er blitt treff på fire av de siste fem VM-tipsene våre, og mandag gikk blant annet USA-spillet mot Ghana inn til flotte 2,85 i odds.

Tirsdag er det tre VM-matcher på oddsprogrammet, Belgia – Algerie, Brasil – Mexico og Russland – Sør-Korea.

Se Brasil - Mexico direkte på TV 2 Sumo.

Dagens VM-tips 2

Scorer Mexico mål? JA


Brasil gjorde jobben, men heller ikke mer i åpningskampen mot Kroatia. En svak dommer og en kroatisk keeper med meget liten rekkevidde bidro begge sterk til at kampen til slutt endte 3-1.

Oscar var den største positive overraskelsen. Midtbaneeleganten har slitt med å få fast plass på Chelsea, men viste finter, rykk og innlegg i verdensklasse mot Kroatia. Tomålsscorer Neymar var også på akseptabelt nivå, men angrepskollegaene Hulk og Fred imponerte ingen.

Forsvarsspillerne ble tatt litt på senga av Kroatias nokså høye press, og det ble avdekket tydelige svakheter i den bakre rekken på innlegg fra kantene.

Mexico var det klart beste laget mot Kamerun, men mens Brasil hadde flere avgjørende dommerbeslutninger på sin side, fikk Mexicos offensive midtbanespiller Giovani dos Santos annullert to mål feilaktig for offside.

Mexicanerne vant likevel 1-0 og skaffet seg dermed et fint utgangspunkt med tanke på avansement fra gruppen.

Hjemmelagets Hulk sliter med en leggskade, og det er usikkert om angrepsspilleren blir klar. Han blir eventuelt trolig erstattet av Bernard, Willian eller Ramires. Ellers skal det meste være greit i begge troppene.

Norsk Tipping har satt opp 29 oddsspill på kampen. Brasil-seier betales med kun 1,25 i odds, og det er så lavt at vi står over. 5 i odds på U – et resultat begge lag vil være nokså fornøyde med – er mer fristende.

Vi har imidlertid valgt to andre spill fra menyen. Det første er at Mexico scorer mål til 1,70 i odds. Brasil viste svakheter defensivt mot Kroatia og har ingen toppkeeper Julio Cesar, som ikke var god nok for QPR denne sesongen og ble lånt ut til Toronto.

Mexico har to lure og giftige offensive spillere i Americas Oribe Peralta og Villarreals Giovani dos Santos. Dersom kant- og kontringsspillet til Mexico sitter, vil disse to garantert komme til målsjanser med sine godt timete løp.

Dagens VM-langskudd 1

Scorer dos Santos mål? JA


Det er også fristende å spille på målscorer-spillene som er satt opp på Mexicos spissduo.

Dersom Peralta scorer i sin andre VM-kamp, slik vi varslet at han kunne komme til å finne på i vår forhåndsomtale av Mexicos åpningskamp, får du 4,50 ganger pengene tilbake (oddsen er satt ned til 3,50).

Dos Santos betales med 6,50 ganger pengene. Begge disse spillene frister mer enn Neymar-mål til slappe 1,65 i odds, og vi lanserer dette som dagens to langskudd.

Dagens VM-langskudd 2

Scorer Peralta mål? JA


Se Brasil - Mexico direkte på TV 2 Sumo.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus