Foto: hesteguiden.com

To seiersvante V75-bankere!

Våre to bankere for dagen er ikke akkurat ukjent med å vinne travløp, og når formen ser ut til å være helt i zenit på dem begge garderer vi ikke.

Kommersielt

Klikk her for å se våre V75-forslag.

Det er meldt strålende vær i Stavanger på lørdag, og alt skulle da ligge til rette for at det blir ypperlige forhold både for hester og kusker, når Forus skal avikle sin V75-kjøring. Det er mange store favoritter på farten ved denne anledningen, og en av de største dukker opp i Adolf Idsøes Æresløp i form av Moe Granar i den tredje avdelingen, hvor 125.000 venter vinneren. Trenden med høye premier i stort sett alle spilleformer ser ut til å holde seg denne vinteren, og det skal heller ikke skje mye rart på lørdag før utbetalingen skyter i været.

Seiersmaskiner innfrir?
Våre to bankere for dagen har vunnet ni løp til sammen i år, og vi satser på at de pynter ytterligere på en fra før flott statistikk på lørdag. Med tre løp i kroppen etter litt pause er trolig formen helt på topp for 3 Moe Granar, og dersom den superspeedige Braute-sønnen får det løpet han skal ha (rygg til 400 igjen) i V75-3, ja så legger Birkeland-traveren dagens konkurrenter bak seg. 6-åringen var et lekkert skue i sin siste start, hvor han sprintet inn til en enkel seier på flotte 23.8, og med seier her blir kåringshingsten millionær.

Vel så god tro har vi på at 8 Rigel Odin er en vinner i den fjerde avdelingen, og da bokfører i så fall forvandlingsnummeret til Lars Tore Hauge den fjerde strake triumfen. Moe Odin-sønnen vant sprettlett fra tet etter litt pause på enkle 32.2 full vei sist, men det som er interessant er rutineløpet 4-åringen gikk forut for den starten (16. november).

Vi tok en telefon til treneren som kunne fortelle oss om en hest som var strålende på 30.7 full vei ved den anledningen, og når han fikk en hest med 250.000 i grunnlag (Skøien Pjokken) opp på siden av seg ut i oppløpet i det løpet, ja så bare forsvant han i fra nedover oppløpet med 30 meter, etter en sisterunde i 28.5-fart! Det forteller oss om en hest som har gjort seg totalt om, og treneren var nærmest lyrisk i forhold til hestens sjanser på lørdag. Vestlendingen mente han lett kunne kjøre 28.0 på en sprint, og da sier det seg selv at de øvrige konkurrentene må konsentrere seg om å kjempe om sølvet.

To hester gjør opp?
Ja, det er to eller veldig mange som gjelder i innledningen, og da velger vi oss det førstnevnte alternativet. Begge våre utvalgte står i glitrende spor, og vi mener sjansene for at vinneren skal være å finne på duoen 1 Reven N`Seven og 10 Lupin O. M. skal være svært gode. Førstnevnte har innledet veldig lovende, og den storvokste Revenue-sønnen er nok kraftig forbedret med det siste løpet innefor vesten etter litt pause. Sistnevnte var ikke kurant sist, og når Rune Wiig rev skoene av storfavoritten ble det helt feil... Strålende innsatser forut for det, og tilbake i slag skal Lemon Dra-sønnen være seiersaktuell.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Øvrige vurderinger
V75-2: Vi støter her på en storfavoritt i form av 5 Gigant O., og i en feilfri utgave er det trolig ikke snakk om saken. Coktail Jet-sønnen har vært en bunnsolid vinner to ganger på rad, men en hest som har galoppert i fire av seks starter på sin hjemmebane garderer vi glatt. Ille til spormessig står 8 Blue Question, men når kretsen rundt hesten melder om at det blir skoløs rundt om for første gang krysser vi tidlig. Skeimo-traveren har gått flotte løp i til dels tøffe omgivelser hele veien, og med litt flyt på veien er 17-prosenteren i spillet hyperaktuell.

V75-5: Vidåpent, og vi garderer bredt. Favoritten 1 Odintroll er som kjent veldig variabel, og vi kan ikke stole på en hest som har blitt rapportert i to av de tre siste startene. Moe Odin-sønnen blir desutten etter alt å dømme overflydd ned startsiden, og da må det hele uansett løse seg underveis. Forbedret etter pause sist var 5 Rilum, og Rolex K.-sønnen er snakk om en tidlig gardering sammen med kapable 9 Mjølner Flaks. Sistnevnte avsluttet fort fra dypet sist, og med tilsvarende innsats som ved sitt sølv bak gode Timian Best 28. oktober er Mjølnerød-traveren seiersaktuell i et løp som dette.

V75-6: I det som ligner et overpacet oppgjør tror vi 11 Laughing Stock feller samtlige til slutt, og vi snakker her om vår DD-banker for dagen. Juel-traveren vant sprettlett sitt oppkjøringsløp før dagens oppgave, og på lørdag skulle alt ligge til rette for at 5-åringen kommer ut med sin optimale balanse (skoløs rundt om). Fast Photo-sønnen har støtt på og slått klart bedre hester enn 7 Having Said That, som blir hauset opp som en vinner alle veier. Sistnevnte står litt langt ute med en rekke startraske hester innenfor seg, og vi tror det blir en tung tur rundt for S.J.`s Photo-sønnen.

V75-7: Et herlig stayerløp avslutter denne rebusen, og vi finner mange vinnerkandidater. En solid vinner fra spiss var 3 Ragpac i V75`en på Momarken i den siste starten, og Super Tilly-sønnen er snakk om en naturlig utgang. Vi mener dog at det er snakk om klart skjerpet motstand for 4-åringen ved denne anledningen, og vi tyr til garderinger.

Veldig spennende på kryssene med sine hhv 12 og 17 % er duoen 1 Pinball Wizard og 14 Gehør, og begge bør her vurderes tidlig. Førstnevnte var bedre enn noen gang sist, men kusken jaget Love You-sønnen over i galopp kort før mål, og en sikker andreplass på en god 14-tid gikk fløyten. Sistnevnte er fryktelig bra på sitt beste, og trener Bo Westergård melder om en hest som trener strålende foran dagens dyst. Hestene fra 20 meter tillegg har her løpesnor, og fra sitt springspor får trolig Supergill-datteren en flott start.

Ekspertforslag
Til V75-løpene på Forus har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 120, 400, 800 og 2160 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Det største forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på fire kuponger her .

PS!Vi sliter fortsatt med vårt spillesystem, og på forsiden i kjøpsboksene står det pris kr. null på samtlige spill, men når du trykker på kjøp kommer prisen opp!

Kjøp en bong og se V75-løpene fra Forus på NRK2 kl. 18.00-18.45 på lørdag!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus