Foto: REUTERS

To sikre hjemmekamper

To av dagens største favoritter får tillit til 2,33 ganger innsatsen.

Kommersielt

Overkommelig oppgave for serielederen
Metz leder fortsatt Ligue 1, men gikk fem kamper uten seier før det ble 2-0 over serietoer Caen sist. Ekstremt sterke på eget gress med 10-2-0, men de to poengdelingene kom altså i nest og tredje siste hjemmeopptreden. Har et par spillere som har vært ute i lang tid, stiller trolig med samme lag som sist.

0-0 i to kamper på rad for Dijon nå. Hadde en meget god periode utover høsten, men med 1-3-4 på de åtte siste ser det ikke lyst ut med tanke på å blande seg inn i opprykkskampen. Står med 4-5-4 på bortebane, og er ikke et så typisk hjemmelag som mange av divisjonskollegaene. Tre faste er ute med skader.

Hjemmelaget overbeviste sist, og vi tror de gjentar bedriften her. 1,50 er brukbart.

Nok en hjemtur med tap i bagasjen?
Stuttgart er et av de store formlagene i Bundesliga, og nå også den nærmeste utfordreren om førsteplassen. Åpnet året med 1-4-tap for Nürnberg, men har fulgt opp med fire strake seirer. 4-0 borte over Frankfurt sist, 4-1 over gode Werder Bremen kampen før. Har dermed fått seg en luke ned til nettopp Bremen på tredje, fortsatt fem poeng opp til ledende Schalke. Pardo soner karantene.

Gjestene fra hovedstaden er til å stole på både hjemme og borte. Har vunnet 8 av 11 hjemme, 1-4-6 borte er kun bedre enn jumbolaget Mönchengladbach. Kjemper om en plass i UEFA-cupen. Chahed og Boateng er fortsatt skadde, Friedrich soner karantene.

Vi ser ingen grunn til å tvile på vertene. 1,55 er snaut, men blant dagens beste alternativer.

Resten av dagens kamper og tips finner du her

Nettavisens statistikkportal