*Nettavisen* Sportspill.

Tøft for norgeskjenninger

Tidligere Lillestrøm-spiller Matthias Bolly i rød drakt i en kamp for Fortuna Düsseldorf mot Bayer Leverkusen i 2013. Foto: Patrik Stollarz (Afp)

Matthias Bolly og Didier Ya Kanon spiller begge for Fortuna Düsseldorf. I kveld venter en tøff bortematch mot St. Pauli i 2. bundesliga.

09.11.15 10:33

Sportspills meny mandag:
V65 Leangen: Blekkan regjerer på hjemmebanen
V4 Åby: Lerum jakter ny suksess

Det ble en solid fredag for Nettavisens oddstips. Aalborg innfridde borte mot Sønderjyske (2-1) og kombinert med Björklöven som vant 5-1 over Tingsryd i Hockeyallsvenskan satt vårt dobbelforslag klokkerent til 3,78 i odds. Og i La Liga innfridde Las Palmas vårt singelspill (2,40 i odds) hjemme mot Real Sociedad.

Lørdag vant Hull overbevisende 3-0 som et av våre hovedobjekter, men utover det ble det magert utbytte på lørdagen. Søndagen ble dog strålende og begge våre dobbelforslag satt klokkerent. Italia-dobbelen med seire til Roma og Sassuolo til 2,91 i odds, og enda bedre odds var det fot Tippeligadobbelen med Molde-seier borte mot Start og Strømsgodset-ledelse til pause hjemme mot Vålerenga. Den dobbelen ga pene 3,65 i totalodds.

Mandagens oddsutvalg er dessverre magert, og det har sammenheng at vi går inn i en landslagsperiode (Norge spiller som kjent første kamp i playoffen hjemme mot Ungarn torsdag. I tillegg er det ligaopphold i ishockey i øyeblikket, og det gjør at det er svært få objekter på mandagens program.

St. Pauli - Fortuna Düsseldorf H 1,95
Tysk 2. bundesliga og kampen "alle" kommer til å prøve seg på mandag, inkludert Nettavisen. Meget populære St. Pauli som har et snitt på over 29 000 tilskuere på sine hjemmekamper på Millerntor-stadion i Hamburg, har åpnet sesongen flott og vil komme a poeng med lederduoen Freiburg og Leipzig med seier i kveld. Må dog ha minimum tremålsseier for å ta eg forbi Leipzig på andreplass og inneha den ene direkte opprykksplassen,men det er garantert av underordnet betydning. Sterke 4-1-1 på hjemmebane hittil og fire poeng på de to siste seriekampene, tross tøffe oppgjør hjemme mot serieleder Freiburg (vant 1-0) og bortekamp mot Bochum på 6. plass (3-3).

Fortuna Düsseldorf er et av de mest typiske hjemmelagene i de to øverste divisjonene i Tyskland, selv om laget faktisk presterte bedre bedre enn hjemme sist sesong. Har innledet med 3-0-3 hjemme denne sesongen, borte er ingen kamper vunnet foreløpig (0-3-4). Både Mathias Bolly (eks Lillestrøm) og Didier Ya Konan (eks Rosenborg) er mer eller mindre faste på Düsseldorf og sistnevnte har notert seg for fire scoringer, mens Bolly står med to scoringer. Uansett vil det bli tøft for de to i kveld.

Hjemmelaget vant tilsvarende kamp forrige sesong med 4-0 og da skal man huske at St. Pauli såvidt berget plassen.

På en mandag med svært begrenset utvalg, blir St. Pauli vår utvalgte og 1,95 på hjemmeseier er helt grei odds.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.