*Nettavisen* Sportspill.

Tom Arild til topps i Nettavisen-ligaen

Tom Arild Torsvik har grunn til å skåle etter å ha gått til topps i Nettavisen fantasyliga. Foto: Privat

Slo over 3,2 millioner managere og vant premie verdt 5000 kroner.

12.05.14 18:05

Det offisielle Premier League-fantasyspillet blir stadig mer populært, og denne sesongen har over 3,2 millioner managere fra hele verden kjempet om å gå til topps i konkurransen.

Flere norske managere gjorde det meget sterkt denne sesongen. Tom Arild Torsvik (33) fra Øygarden utenfor Bergen endte på 16. plass i den globale ligaen med laget Candy & Porn F.C og var bare 53 poeng bak vinneren.

Den helfrelste Liverpool-fanen tok en suveren seier i Nettavisens egen liga med over 3800 deltakere og kunne dermed innkassere et reisegavekort levert av Norsk Tipping til en verdi av 5000 kroner.

- Jeg visste ikke at det var premie i Nettavisens fantasyliga, så jeg er kjempefornøyd, forteller Torsvik.

Premien skal trolig brukes på en Roma-tur med kona.

HTML EMBED


Torsvik kjempet en hard kamp med Jørgen Skjånes og laget Vadsø Turn om å bli best av de nesten 63.000 norske managerne som deltok. Før siste runde lå han ti poeng bak, og det var et forsprang han akkurat klarte å ta igjen. Likevel kom han to plasser bak på sammenlagtlista fordi han hadde gjort flere bytter i løpet av sesongen.

- Jeg tapte seieren da Fulham utliknet til 2-2 på overtid og jeg fikk minuspoeng på to Crystal Palace-forsvarere. Men jeg er fornøyd med at jeg klarte å ta igjen forspranget til Vadø Turn og 16. plass totalt, sier Torsvik.

Det var også meget jevnt i kampen om sammenlagtseieren på verdensbasis.

Lederen Tom Fenley med laget Captain Suarez! gjorde en svak sisterunde og holdt på å bli tatt igjen av Borna Gamulin med laget NK Dubrovnik. Gamulin fikk 12 poeng mer, men manglet til slutt ett på å komme likt som Fenley.

Vi gratulerer Torsvik med seieren i Nettavisen Sport-ligaen og lover å opprette en tilsvarende liga med premie når fantasysirkuset startet opp igjen i august.

HTML EMBED


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag